in

Đotiš – Indijski, najtačniji horoskop za drugu polovinu 2024. godine: Bikovima drastična promena u karijeri, Ovnu karmički susret od maja, a ovaj znak dobija priliku života

Indijski horoskop ne donosi samo prognoze, već može da vam pomogne da bolje razumete sebe, svoju prirodu, životne zadatke i da izgradite bolje odnose sa drugima. Indijski horoskop je najstariji na svetu, a astrolozi smatraju da je i najtačniji. Zove se još i đotiš, što znači svetlo, a znaci u njemu se zovu rasi. Donosimo vam prognozu za drugu polovinu 2024. godine:

OVAN

Druga polovina 2024. godine biće najbolji period u vašem životu! Moći ćete da računate na ispunjenje želja, naročito ako ste na njima radili sve ovo vreme. Indijski horoskop vas savetuje da nastavite da se trudite jer poslednjih šest meseci ove godine pale zeleno svetlo za svaki poduhvat za koji se odlučite. Na oprezu treba da budu oni koji su u inostranstvu ili žele da promene mesto stanovanja. Strpljenje je ključ uspeha.

BIK

Bik je znak koji će biti jednako srećan kao i Ovan! Od juna meseca počinje period koji će vam doneti pozitivne promene u karijeri, širi društveni krug i važne kontakte. Kada su finansije u pitanju, ostvariće se sve što poželite, ali đotiš vas savetuje da ne hrlite olako u nove investicije. Stari projekti mogu da propadnu do juna, ali to će vam otvoriti nova vrata. Ne gubite samopouzdanje.

BLIZANCI

Želja za dokazivanjem na profesionalnom planu može da rezultira narušavanjem harmonije u porodičnom životu. Vodite računa o tonu komunikacije sa članovima porodice. Indijski horoskop vam u drugoj polovini godine predviđa promenu mesta stanovanja, novu nekretninu ili renoviranje postojećeg doma. Imaćete utisak da manje zarađujete, a zapravo će troškovi postati veći. Upravljanje budžetom može da vam pomogne.

RAK

Indijski horoskop kaže da ćete u drugoj polovini 2024. godine skupiti snagu za sve poteškoće koje vas čekaju na karijernom polju. Ovo će biti ključno ako ne želite da izgubite položaj na kom se trenutno nalazite. Savet je da uvek budete na strani istine i da se ne služite prečicama. Svaku kriznu situaciju shvatićete kao neizbežnu promenu za bolji život. Ukoliko budete strpljivi i uporni, čeka vas nagrada!

LAV

Godina prekretnice! Poslednjih šest meseci 2024. godine preispitivaćete prethodne odluke i odnose sa mnogim ljudima. Ako vam je obećano da će vaša karijera dostići viši nivo, to će se i desiti do kraja godine. Već neko vreme osećate da ste prerasli sadašnju poziciju, a sada je potrebno da budete strpljivi i istrajni. Imaćete čemu da se radujete i kada je privatni život u pitanju. Mnogim Lavovima se smeši šansa za proširenje porodice!

DEVICA

Ako ste rođeni u znaku Device, đotiš vam poručuje da ćete više brinuti o drugima, makar i na svoju štetu. Pokušaćete da impresionirate druge i rešite tuđe probleme, a to može da vas dovede do odustajanja od sopstvenih želja i potreba. Imaćete priliku da povratite odnose sa ljudima sa kojima ste trenutno u svađi. Ipak, potrudite se da pronađete vreme za sebe. Druga polovina 2024. godine je najbolji period za put ili menjanje profesije.

VAGA

Suočićete se sa problemima koje dugo odlažete. Nedostatak novih ideja može da stvori poteškoće na poslu, ali i u svakodnevnom funkcionisanju. Odnosi sa ukućanima mogu da budu otežani zbog tenzije koju osećate. Konačno ćete znati u kom smeru želite da idete i na koji način možete da eliminišete nezadovoljstvo. Biće dosta konflikata krajem godine, ali i ishoda koji će ići u vašu korist.

ŠKORPIJA

Uživaćete u ljubavi! Bilo da je u pitanju porodični život ili nova romantična veza, sve će se odvijati na najpovoljniji način. Druga polovina godine je odlična za stupanje u brak, kaže indijski horoskop! Ukoliko planirate da pokrenete privatni biznis, ne čekajte. Već sada isplanirajte prve korake, a u realizaciju krenite u junu 2024. godine. Mnoge Škorpije će rešiti pitanja imovine.

STRELAC

U mesecima koji dolaze, Strelčevi će birati između posla i kuće. Posao će za nijansu biti prioritet, zbog čega porodica može da ga smatra smetnjom koja najavljuje krizu. Ništa ne prepuštajte slučaju. Budite oprezni prilikom donošenja važnih odluka, oslonite se na iskustvo i intuiciju. Kraj godine donosi uspeh, sve će doći na svoje mesto i sa mirom ćete uploviti u narednu, 2025. godinu, prenosi Mondo.

JARAC

Bićete kreatori svoje sudbine! Indijski horoskop kaže da ste trenutno u godini stvaranja. Bićete spremni da napravite velike promene, posebno u drugoj polovini 2024. Pojedini Jarčevi će pokrenuti nove poslovne projekte kroz koje mogu da profitiraju, dok će se ostali opredeliti za proširenje porodice. Novac će doći kroz investicije, a nova poznanstva biće ključna za dalji razvoj i budućnost.

VODOLIJA

Najstariji horoskop na svetu kaže da vam neće biti lako da pronađete ljubav. Imaćete utisak da stalno morate da dokazujete koliko vam je stalo do nekoga, kao i da branite svoje stavove kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Druga polovina 2024. biće put sa dosta prepreka na ljubavnom polju, ali to vas neće sprečiti da uživate. Postoji velika šansa da kupite stan, preselite se u novi dom i pružite podršku porodici u svakoj situaciji.

RIBE

Godina transformacije! Ono što vam se desi do juna 2024. godine, ostaviće snažan utisak na vas i biće glavni razlog da promenite sve – od pogleda na svet do fizičkog izgleda. Ove promene mogu da uključe mesto stanovanja ili bračni status. Ako želite da se vaša finansijska situacija stabilizuje, moraćete da smanjite troškove. Đotiš kaže da vam slede najveće promene i da 2024. možete da definišete kao godinu ponovnog rođenja.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /