in

Dnevni horoskop za utorak, 5. mart: Škorpija kuburi s parama, a Ribe sa prošlošću

Ovan 

U ovom periodu ste okrenuti ka sebi, odnosno, organizacija vam je na najvišem mogućem nivou što se pozitivno odražava na posao. Emotivna situacija je stabilna zahvaljujući vašem trudu. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas ćete biti okrenuti svemu onome što se dešava u vašem okruženju. Najvažnije je da budete u skladu sa sobom i sa svojim emocijama jer se to odražava i na vaš odnos sa partnerom. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku kada je u pitanju odnos sa partnerom. Problemi oko novca su mogući zbog vaše potrebe da ne kažete sve do kraja, posebno porodici . Glavobolja. 

Rak 

Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera već neko vreme vam ide na živce i zbog toga ćete imati osećaj da neke stvari ne idu onako kako treba. Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. 

Lav 

Sam početak dana je veoma oslobađajući za vas jer ćete čuti jako dobre vesti iz inostranstva. Važno je da se posvetite svemu onome što je poslovno važno,  posebno u vezi novca i novčanih transakcija. Zdravlje je stabilno. 

Devica 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Nemojte da dozvolite članovima porodice da vas iskorišćavaju u toj meri u vezi novca i novčanih sredstava. 

Vaga

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom. Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera može da vam donese probleme. Nemojte da dozvolite da se drugi mešaju. Nesanica.

Škorpija

U narednom periodu pokušajte da se okrenete svemu onome što ste zapostavili radi drugih. Ono što je najvažnije je da sačuvate svoj unutrašnji mir i to je najvažnije za vaš aspekt poslovanja. Problemi sa kičmom. 

Strelac

Vaša sloboda nema cenu tako da ćete se i danas ponašati tako i prema partneru, kao i na poslu. Obratite pažnju na sam početak dana jer su tu mogući sukobi u krugu porodice. 

Jarac 

Pokušajte da se koncentrišete na stvari koje su veoma bitne tokom dana, a najviše se mogu odnositi na posao i na neke dogovore sa članovima porodice. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka, pa razmišljajte kako da napravite kompromis. 

Vodolija

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog uticaja drugih ljudi. Osoba u znaku Jarca vam pruža mogućnost preokreta u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada vi to preokrenete.

Riba 

U narednom periodu bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna koja je veoma komplikovana zbog poslovne procedure. Nemojte dozvoliti da ona previše utiče na vaš svakodnevni život. Problem sa kostima. 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /