in

Dnevni horoskop za utorak, 27. februar: Devici se komplikuje ljubavna situacija, Jarca čeka uspeh na poslu

Ovan

Tokom današnjeg dana pokrenite više poslovne veze da biste mogli da završite sve što se tiče posla. Ljubavna situacija je prezahtevna jer previše očekujete od partnera. Zdravlje je stabilno.

Bik

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i tokom dana bićete posvećeni svemu onome što se tiče odnosa sa prijateljima. Osoba u znaku Ovna vam već nekoliko dana šalje lepe reči i pohvalu. Moguće je da će pokazati neke emocije.

Blizanci

Sam početak dana biće pod uticajem problema u kući. Pokušajte da stvari rešavate što pre zato što problem može da se povećava u narednim danima. Problem sa kičmom.

Rak

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. To je nešto u vezi posla što niste rešili od ranije. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste planirali odranije. Zdravlje je odlično.

Lav

Venera u znaku Lava vam stvara osećaj stabilnost i sigurnost. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam stvara osećaj stabilnost. Poslovna situacija je veoma komplikovana.

Devica

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi na poslu. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite svemu do kraja. To može biti veoma negativno iskustvo jer se mogu umešati i drugi.

Vaga

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca. To je osoba koja vas poslovno inspiriše ali može vam biti i velika prepreka. Dobro razmišljajte o tome šta pričate i koje svoje planove iznosite.

Škorpija

Sam početak dana je veoma nezgodan, jer ćete biti veoma emotivno uznemireni. Najviše se to odnosi na vaše probleme u ljubavi koje ne uspevate da rešite već neko vreme. Čuvajte se prehlade.

Shutterstock

 

Strelac

Do kraja ovog dana imaćete mogućnosti da birate da li da se posvetite više poslu ili karijeri. Ako se posvetite karijeri potrebno je da napravite jako dobar plan u narednih nekoliko dana.

Jarac

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma uticajna u poslu. Od te osobe možete dobiti mnogo toga pozitivnog što se tiče poslovnih aktivnosti.

Vodolija

Ovo je savršen dan da se posvetite porodičnim odnosima posebno kada su pitanju novčana sredstva. U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama u vezi partnera i njegovog neraspoloženja. Nije sve do njega.

Ribe

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom poslovnih aktivnosti koje ste već započeli. Do kraja nedelje očekujte mnogo toga novog u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /