in

Dnevni horoskop za utorak, 2. april: Bikovima stižu lepe poslovne vesti, Vagama je dan za ljubav, a jedan znak dobija pare

Ovan

Najvažnije je da tokom dana imate otvorenu i jasnu komunikaciju sa ljudima oko sebe. Naglašen je odnos sa partnerom i potreban vam je odmor zajednički. Mogući problemi sa spavanjem.

Bik

Danas vas brine novčana situacija pa se potrudite da malo više budete fokusirani na to. Do kraja dana stižu povoljne vesti od osobe rođene u znaku Jarca. Venera pokreće mogućnost promene posla pa ćete o tome razgovarati sa ukućanima. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Početak dana je obeležen potrebom da se odmarate jer možete imati problema sa zdravljem hroničnog tipa. Veoma važan razgovor vas čeka do kraja dana sa osobom u znaku Lava. Potrudite se da se posvetite više ljudima oko sebe jer su vam oni značajna podrška.

Rak

Vaša emocija je veoma jaka i od vas traže da budete dovoljno posvećeni porodici. Poslovna strana je stabilna i nema velikih promena. Bićete izuzetno raspoloženi za razgovor sa prijateljima. Zdravstveno se osećate odlično.

Lav

Od vas zavisi šta će vam reći ljudi na poslu jer na vama je da donesete neku bitnu odluku. Probajte da se ne nervirati i da ne trošite svoje vreme i energiju uzaludno. Na privatnom planu ćete se opustiti u krugu porodice ili voljene osobe.

Devica

Danas ste posvećeni drugim ljudima i ostvarujete lako komunikaciju koja vam donosi dobre povratne informacije. Do kraja dana vas čekaju lepe vesti u vezi novca. Obratite pažnju na starijeg člana porodice kome je potrebna podrška.

Vaga

Vaša izuzetna potreba je da harmonizujete sve oko sebe. Danas se bavite drugim ljudima i partnerskim odnosima. Partner vam je prava podrška i na to ste veoma ponosni. Zdravlje je odlično ali obratite pažnju na moguće problema sa kičmom u narednim danima.

Škorpija

Preispitujete se, posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima u neposrednoj okolini. Ne donosite nagle odluke. Ovo je dan savršen da odmarate i da ne opterećujete sebe toliko mislima. Probajte da se opustite jer sve to utiče i na vaše zdravlje.

Strelac

Energetski se osećate dobro i iskoristite to stanje da se pozabavite zdravljem. Do kraja stižu vam nepovoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Poslovna strana je stabilna ali može doći do nekih promena u narednim danima. Mogući problemi sa kičmom.

Jarac

Muče vas neki problemi već neko vreme, posebno kada je u pitanju posao. Do kraja dana, probajte da se odmorite, odmorne glave ćete lakše pronaći rešenje. Mogući su problemi i sa zubima.

Vodolija

Vaš svet je šaren i uvek puno radosti. Potrudite se da i ovaj dan napravite po svom i da ne dozvolite da vas iko maltretira. Mogući problemi sa nogama stoga se potrudite da što više odmarate posebno ako radite posao gde se zahteva stajanje.

Ribe

Tokom ovog dana vraćaju vam se uspomene posebno kada su u pitanju odnos sa roditeljima ili decom. Poslovna strana je stabilna i nećete imati velikih problema. Moguće problemi sa spavanjem i  kičmom.

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /