in

Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. april: Lav će upoznati jako zanimljivu osobu, Ribe moraju da se čuvaju lažnih prijatelja

Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. april: Lav će upoznati jako zanimljivu osobu, Ribe moraju da se čuvaju lažnih prijatelja

Ovan

U narednom periodu bićete veoma okupirani stvarima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Pokušajte da određene stvari rešavate kroz kompromis. 

Bik 

Vaš odnos sa porodicom je veoma kritičan zbog određenih stvari na koje nećete pristati. Najbolje bi bilo da dobro razmislite o svojim potezima i onome što odlučujete. 

 

Blizanci

Merkur aktivira vaše polje razgovora i poslovna strana je pod uticajem čestih razgovora u narednih desetak dana. Ljubavna situacija je stabilna i bilo bi dobro da se oslanjate na sebe. Glavobolja. 

 

Rak 

Poslovno okruženje vam već neko vreme zamera vaše ponašanje pa se potrudite da određene stvari rešavate na kvalitetan način. Stiže vam podrška od strane porodice posebno kada su u pitanju novčane transakcije. 

 

Lav 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom članova porodice koji od vas očekuju mnogo više nego što možete dati. Dozvolite sebi da uživate u lepim stvarima i moguć je susret sa veoma interesantnom osobom. 

 

Devica 

Do kraja ove nedelje ste pokušali da odradite određene stvari koje su bile veoma napete. Do vas je kako ćete odrediti svoje prioritete posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i prijateljima. 

 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati vaš poslovni život i ono što se dešava. Pokušajte da se koncentrišete na svoj način razmišljanja i na ono što vam je bitno. 

 

Škorpija

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom osobe u znaku Ovna koja vam je veliko poslovno otkrovenje i podrška. Najbolje je da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama jer vam je potreban odmor. 

 

Strelac 

Do vas je kako vidite stvari u vezi posla i poslovnih ambicija. Kada je u pitanju odnos sa partnerom pokušajte da određene stvari ne primate k srcu. Partner je i onako već neko vreme nervozan.

 

Jarac 

Od vas zavisi šta će se dešavati u krugu porodice jer vi imate glavnu reč već neko vreme. Partnerski odnos je već neko vreme nestabilan i imate osećaj da određene stvari ne možete da rešavate tako brzo. 

 

Vodolija

Do sada ste mogli da se ponašate kako želite ali u narednih nedelju dana bićete veoma aktivni zbog drugih ljudi. Pozicija na poslu je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje ne možete da promenite. 

 

Ribe

Aktivno se bavite tuđim stvarima i to je ono što vas najviše pogadja. Budite prvi koji će umeti da oprosti posebno u vezi emotivnih problema u krugu porodice. Zdravlje je odlično. 

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /