in

Dnevni horoskop za ponedeljak, 10. jun

Ovan

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodice jer ćete biti usmereni na svoje emocije i na ono što vi doživljavate kao bitno. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška.

Bik

Čuvajte se naglih preokreta što se tiče posla i poslovnih saradnika do kraja dana. Voljena osoba već neko vreme ima problem sa svojim emocijama pa od vas očekuje da joj budete veća podrška. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Tokom dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi, posebno onih sa kojima već neko vreme niste u najboljim odnosima. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i mnogo toga vas čudi u vezi sa njom. Problemi sa grlom.

Rak

Do kraja dana okrenite se sebi i svim stvarima koje se tiču vašeg odnosa sa prijateljima. U narednih nekoliko dana ljubavni odnosi mogu biti veoma specifični zbog mogućih problema sa partnerom. Problem sa kičmom.

Shutterstock

 

Lav

U narednom periodu mnogo toga zavisi od vas i od toga kako ćete se postaviti prema ljudima sa kojima ste poslovno bliski. Nije sve onako kako izgleda i pokušajte da to preokrenete u svoju korist do kraja dana. Glavobolja.

Devica

Naučite da se bolje organizujete kada je reč o poslovnim planovima, naročito se dobro pripremite za sastanak koji imate danas. Sa partnerom već neko vreme imate probleme u komunikaciji koji danas mogu malo utihnuti.

Vaga

Čuvajte se lažnih prijatelja i svega onoga što vam dolazi u ime prijateljstva, posebno od strane osobe u znaku Vodolije. Nije zlato sve što sija, to najbolje možete da osetite na svojoj koži kada je u pitanju ljubav i partnerski odnos ovih dana.

Škorpija

U narednih nekoliko dana od vas zavisi koliko će se stvari odvijati onako kako treba. Vaša poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašim pozitivnim stavovima. Odnosi ne zanimaju već neko vreme.

par

Shutterstock

 

Strelac

Partnerski odnos već neko vreme trpi zbog vaše promene raspoloženja i to negativno utiče na vašeg partnera. Čuvajte se naglih preokreta kada su u pitanju odnosi u krugu porodice, posebno kada su u pitanju stariji članovi.

Jarac

Vaša situacija u krugu porodice se stabilizuje ali voljena osoba vam ne daje dovoljno podrške. Osoba u znaku Jarca vam predstavlja veliku poslovnu prepreku koju morate da savladate na bilo koji način. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Ovo je veoma zanimljiv period kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Jedan kolega vam daje veliku poslovnu podršku i dobre savete. Ne ustručavajte se, već poslušajte savete i budite aktivni.

Riba

Početkom dana bićete pod jakim pritiskom drugih ljudi, iako vas ne zanima njihovo mišljenje. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi previše kritikuju zbog potrebe da se povučete povremeno u sebe. Zdravlje je stabilno.

Bonus video:

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /