in

Dnevni horoskop za nedelju, 28. april: Bikovi žele svima da ugode, Ribe će imati zanimljiv dan

Ovan 

Ovo je idealan dan da se preokrene sve u vašu korist ali samo ako dozvolite da određene stvari idu onako kako je potrebno a da vi budete samo svemu tome podrška. Osoba u znaku Lava vam stvara dodatan pritisak ali probajte da ignorišete sve te aspekte. 

 

Bik 

Dan započinje vašom željom da svima ugodite što je nemoguće ali pokušajte da se barem bolje koncentrišete na posao koji vas čeka. Partnerski odnos će biti u drugom planu jer emotivno niste dostupni za okolinu. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci 

Merkur koji je pokrenuo sve oko vas trenutno utiče da bolje sagledate sebe i sve odnose u kojima ste. Budite neko ko može drugima da bude podrška posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice ali i za prijatelje. Zdravlje je odlično. 

 

Rak 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kakvo će se stvari odvijati u krugu porodice ali to se odražava i na sve druge odnose zbog vaših emocija koje su trenutno jako burne i nestabilne. Probajte da se dobro organizujete sa sobom i da ne prenosite svoju unutrašnjost drugima. 

 

Lav 

Vaša energija je veoma pozitivna i to prenosite na druge ljubavna situacija se stabilizuje jer vi znate šta želite i na koji način. Razmišljajte dobro šta se dešava sa ljudima sa kojima se družite jer već neko vreme imate problem da objasnite šta je ono što vam je bitno naročito kada su u pitanju prijatelji. 

 

Devica 

Čuvajte se energije koja možda bude veoma nezahvalna od strane osobe u znaku Ovna jer ta osoba vam već neko vreme zamera vaše ponašanje. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i probajte da kroz taj odnos napravite nešto više što se tiče posla i poslovne saradnje. 

 

Vaga 

U narednom periodu bićete previše okrenuti drugima mnogo manje sebi pa je jako važno da naučite da poštujete sve ono što se dešava u vašem životu i oko vas. Mars pokreće vašu pozitivnu stranu i čuvajte se naglih preokreta energije koja može i da okrene se protiv vas. 

 

Škorpija 

U narednom periodu vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja zato što ne umete da prihvatite izazove sa kojima se nosite od ranije. Ovo je period kada je jako važno da ljubavna situacija se stabilizuje naročito zbog vaše potrebe da stalno dominirate. 

 

Strelac 

Pokušajte da se postavite na mesto drugih ljudi da naučite da budete objektivni a to se naročito odnosi u svim odnosima koji su bitni posebno ljubav. Novčana situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da cenite sebe i svoj novac ali i svoje vreme. 

 

Jarac 

U narednih nekoliko dana poslovna situacija će biti stabilnija ali osoba u znaku Raka vam neće dati ono što ste očekivali. Nemojte da sebe umarate sa činjenicama koje su već evidentne ljubavna situacija je bolja zahvaljujući vama. Zdravlje je stabilno. 

 

Vodolija 

Čuvajte se preokreta ako budete razgovarali sa partnerom u prošlosti ili ako budete potencirali neke situacije od ranije. Porodična atmosfera je bolja ali vama je bitno da se distancirate od svega toga i da naučite da poštujete prvenstveno svoje potrebe. 

 

Ribe 

Današnji dan je veoma zanimljiv za sve Ribe ali je posebno bitno da se okrenete onome što se dešava unutar vas. Merkur prekreće vašu energiju doma i porodice ali je bitno da postoji balans i harmonija u svemu onome što se dešava trenutno u vašem životu.

 

 

Bonus video:

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /