in

Žena privlači umom, a ne telom

Da bi žena bila privlačna nije joj potrebno odelo od milion dolara kao ni mnoštvo estetskih korekcija. Šta je to najprivlačnije na ženi i od čega zavisi ženska privlačnost?

Foto: Shutterstock

Neki će reći držanje, garderoba, maniri, govor tela, lepota ili nešto drugo. Sve te stvari su povezane sa ženskom privlačnošću, ali nisu one koje presuđuju i nisu najbitnije, piše pult24.

Ovo su glavne stvari od kojih direktno zavisi koliko je žena privlačna. 

 

1. Seksipil. To nije samo provokativno oblačenje, ponašanje, flertovanje ili namigivanje, to je osećaj u ženi koji joj govori da je privlačna. To je energija koju zračimo i kojom privlačimo. Što znači da ne možemo biti seksipilni ako ne osetimo da to jesmo. 

Seksipil je dozvola koju sami sebi dajemo da budemo privlačni i otvoreni za svoje emocije i fantazije. Kada žena ima to, skoro da joj više ništa drugo nije potrebno.

2. Vernost. Mnoge žene bi se iznenadile kada bi saznale koliko dobri muškarci cene vijernost žene. Varanje je nešto što lako odbije svakoga, zato ako nekoga želite osvojiti – pokažite mu da možete biti verni.

3. Sposobnost uživanja u životu. Muškarcu nema ništa lepše od žene koja je opuštena i sposobna uživati u svakom trenutku svog života. Ukočene, nervozne i svadljive žene nisu zanimljive za društvo, a pogotovo ne za vezu ili brak.

Ako ste ipak takve, pronađite način da povučete kočnicu i odmorite od tih osećanja. Sposobnost uživanja je stvar koja se uči i na koju se navikavamo, priuštite to sebi.