in

Zakon privlačenja – stručnjak pokazao trik kako da dobijete željenu poruku ili poziv!

Stručnjak za manifestacije je na svom Jutjub kanalu podelio video o tome kako da prizovete, pomoću zakona atrakcije, poruku ili poziv od osobe o kojoj razmišljate.

Foto: Shutterstock

Zvuči blesavo, ali ljudi u komentarima tvrde da zaista radi. Da li je po sredi placebo efekat ili nešto drugo, ne znamo, ali svi znamo kakav je osećaj kada čekate poziv od simpatije, a nikako da se desi.

Ovo je zanimljiv trik koji možete da isprobate sa drugaricama tokom kafe, jer ništa ne gubite.

Instrukcije iz videa: Koncentrišite se i duboko dišite, ispraznite um, pokušajte da zamislite kako izgleda vaš telefon, zvuk sms-a ili poziva, sličica osobe koju želite da čujete, potom u vazduhu ili po telefonu, ispišite palcem ime te osobe.

Ime treba da se ispiše prvo horizontalno, pa vertikalno. Stavite palac u sredinu, i počnite da pravite kružne pokrete, poput spirale (u smeru suprotnom od smera kazaljke na satu) i kad krugovi budu dovoljno široki, pritisnite svoje “treće oko” palcem (treće oko se nalazi na sredini čela).

Zamislite da ste stvarno dobili poruku, odglumite u sebi ili naglas kako biste se osećali. Ponovo zamišljajte zvuk telefona, šta piše u poruci i slično. Najvažnije je da budete stvarno uzbuđeni.

Na kraju, kada ste oddradili sve korake, ostavite telefon sa strane i nemojte da razmišljate o pozivu.

Neki od komentara na ovaj “trik”: Da li me zezaš?! Pokušala sam ovo i dobila sam poruku u roku od 15 minuta; Vau, ovo stvarno radi; Pokušala sam ovo posle 5 godina bez kontakta sa osobom, čekam rezultate…

Šta vi mislite, da li zakon privlačenja stvarno radi?