in

Testirajte vašu vezu – 7 dokaza da ste zaista bliski sa partnerom

To što ste u vezi, ne znači da morate sve da radite zajedno.

Foto: Shutterstock

Međutim, vremenom se razvija bliskost, i često i nesvesno oponašate svog partnera/partnerku.

Kako navode stručnjaci, ukoliko želite da proverite koliko ste stvarno bliski sa partnerom, proverite koliko stvari radite zajedno.

1. Zajedničko tuširanje

Sjajan je osećaj tuširati se s partnerom i svaki par to praktikuje, barem u nekom trenutku svoje veze.

2. Gledaju iste TV emisije, čak i kad nisu zajedno

Ljudima je u prirodi da podsvesno oponašaju one s kojima provode mnogo vremena, pa je takva situacija i sa gledanjem televizije. Svaki par ima nekoliko emisija koje voli zajedno da gleda.

3. Svako ima svoju stranu kreveta

Parovi se nekako prećutno dogovaraju ko će spavati na kojoj strani kreveta i toga se pridržavaju, jer im to postane navika. Isto je i sa kaučem, svako ima svoju stranu na kojoj sedi.

Foto: Shutterstock

4. Privijaju se jedno uz drugo

Bez obzira da li su u krevetu, na kauču ili u nekoj drugoj situaciji, parovi vole da budu blizu i da se dodiruju, makar jednim malim delom tela, na primer, dodiruju se stopalima ili isprepleću noge dok spavaju.

5. Jedu istu hranu

Tu opet do izražaja dolazi to koliko su ljubavni parovi fleksibilni ako je njihova veza u pitanju. Prilagođavaju se jedno drugom i kopiraju partnera čak i kad je izbor hrane u pitanju.

6. Presvlače se jedno pred drugim

Onoliko koliko se partneri osećaju opušteno jedno pred drugim, nisu prema bilo kome drugom, pa čak ni pred roditeljima, braći, sestrama, prijateljima… Sasvim je normalno da stanete ispred partnera i skinete sve sa sebe.

7. Toleririšu jedno drugom “one dane”

Svako ima loše dane i stanja u kojima ne želi da ga drugi vide. Partneri su ti koji to najviše tolerišu jer se vole i svesni su da svako ima neke “svoje mušice” ili da se svako ponekad oseća loše, bolesno, besno ili jednostavno bezvoljno, ali sve to dođe i prođe.