in

Oglas Vranjanca postao potpuni hit

Vranjancima koji su prolazili pored Zdravstvenog centra, pažnju je prethodnih meseci privukao beli papir zalepljen na vratima centra.

Foto: Facebook/printscreen

Tekst sa papira nije se odnosio na obaveznu upotrebu zaštitnih maski ili nešto slično, već je bio intimnije prirode – oglas za ženidbu.

Osnovni razlog zbog kojeg je budući mladoženja odlučio da svoju ponudu, ali i zahteve, okači baš na ovo mesto je što traži medicinsku sestru i to u stalnom radnom odnosu. Ipak, njegovi zahtevi ne završavaju se ovde, evo šta traži:

U oglasu stoji:

– Dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, crnokos, smeđe oči, rođen ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč i materijalno obezbeđen, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici… Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoka, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj meri besna i obesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čoveka i stvara porodicu, rađa zdravlja Bože mušku zdravu decu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog… Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel…“, piše u oglasu koji je potpisan s “Dr Joj Boli”.