in

Nije mogao da sakrije sreću – Pogledajte kako je Siniša Mihajlović saznao da će postati deda!

Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler i trener Bolonje, saznao je jako radosne vesti – da će uskoro postati deda. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Njegova mlađa ćerka Virdžinija na društvenim mrežama objavila je da je trudna. Ona je svom dečku Alesandru Vogliačiju na simpatičan način saopštila da će postati otac.

Ostao je u šoku i italijanski fudbaler, ali i Mihajlović koji će postati deda. Ona je ocu poklonila zapakovanu benku i na taj način otkrila da će uskoro porodica Mihajlović biti bogatija za još jednog člana.

Virdžinija je sve objavila javno i govorila o sreći.

„Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja – otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima“, napisala je Virdžinija u opisu snimka i otkrila da čekaju devojčicu.

Nedugo kasnije se oglasila i njena starija sestra Viktorija, koja je objavila fotografiju kako ljubi stomak sestre.

„Kakva fantastična životna priča…“, napisala je Viktorija uz fotku na kojoj ljubi napupeli stomak svoje mlađe sestre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha)

Чланак Nije mogao da sakrije sreću – Pogledajte kako je Siniša Mihajlović saznao da će postati deda! се појављује прво на .