in

Neće vam pomoći – taktike zavođenja koje su potpuni promašaj

Kada se upoznaju sa nekim i otpočnu vezu, žene, logično, žele da ostave što bolji utisak. Međutim, određene taktike zavođenja koje umeju da rade zapravo samo imaju kontra efekat.

Foto: Pexels

Neke od tih stvari bi mogle da odbiju vaše potencijalne partnere i one sa kojim ste nedavno počeli da se viđate.

Izbegavajte ove “taktike zavođenja”:

Trudite se previše

Nemojte preterivati sa dvosmislenim izjavama poput one da volite dobar hot-dog ili da zavodnički ispijate piće dok mu u isto vreme namigujete. U nekim slučajevima namigivanje izgleda isforsirano.

Ne pokušavajte da ga zadirkujete pričajući kao porno zvezda, jer je seksi i zabavno je samo ono što je spontano.

Uništavate spontanost

Muškarci cene kada nedeljama tajno pravite plan kako da ih raspametite u krevetu, ali sve pada u vodu ako se striktno držite strastvenog plana i ne dopuštate odstupanja.

Ako vam zagori večera i počnete da se ljubite već na kauču, opustite se. Možda to neće biti noć kakvu ste očekivali, ali čim dobije “glavno jelo”, biće zadovoljan, a noć savršena.

Želite odmah da eksperimentišete u seksu

Obuzeće ga panika ako mu odjednom ponudite kondom sa nekim ukusom ili neku seksi igračkicu. Pa uz to izvadite lisice sa krznom i neki omiljeni dodatak.

Moguće da vaša zbirka sadrži neke zgodne aparatiće koje on nikada nije imao prilike da vidi i misli će mu skrenuti u drugom smeru. Počeće da se pita da li vam je on uopšte potreban uz svu tu “mehanizaciju”.

Ponizili ste ga u javnosti

Ako ste vrcavi u blizini vama stranih ljudi, to je nekim momcima isto kao i da pred drugima jedno drugo zovete slatkim nadimcima, samo vama znanim ili kao da ste celom svetu otkrili kako je redovno pratio šou Opre Vinfri.

Pazite kako se ponašate i šta pričate u javnosti, piše 24sedam.