in

Najlepši snimak – evo kako je radiolog iz Alibunara verio svoju devojku!

Posle godinu i po dana teškog rada u Domu zdravlja u Alibunaru, pomažući drugima, radiološki tehničar Gabrijel Musta i sam je oboleo od koronavirusa, ali nije klonuo duhom.

Foto: Shutterstock

Bolest i oporavak hteo je da iskoristi i da iznenadi svoju devojku, doktorku Tamaru Milivojev sa kojom zajedno radi.

Gabrijel Musta odlučio je da na originalan način zaprosi svoju devojku. Požalio joj se na kašalj i temepraturu i pozvao je da pogleda kontrolni snimak njegovih pluća na kojem je napisao „Udaj se za mene”, a pored srca je stavio prsten, piše portal “Radio televizija Srbije”.

“Zalepio sam ga, nisam ga progutao kao što neki komentarišu. Bio je zalepljen na moje grudi dok smo radili snimak”, istakao je Gabrijel Musta, radiološki tehničar u Domu zdravlja Alibunar.

Bio je ovo najlepši snimak pluća koji je Tamara do sad videla.

“Prsten je na srcu, ali ja sam prvo tražila periferije pluća zabrinuta da se nešto ne razvija i tek onda sam videla da se nešto drugo događa i uočila sam prsten i tu je on već kleknuo i tako se završilo”, rekla je dr Tamara Milivojev.

Njen pozitivan odgovor i njegov negativan nalaz na snimku najbolja su trenutno kombinacija za njihov budući zajdnički život.

“Video sam da je dosta zabrinuta i mislio sam da je sad idealno vreme za to, jer preboleo sam kovid i bila je prilika da iskoristim snimak pluća i da sve sprovedem u delo”, istakao je Gabrijel Musta u razgovoru za RTS,

Gabrijel i Tamara učinili su nešto lepo po čemu će pamtimi ovo teško vreme pandemije koja će nadaju se uskoro i proći i da će moći na miru da se posvete pripremi svadbe.