in

Dobar znak – ovo su snovi koji najavljuju dobre vesti

Koliko ima ljudi, toliko verovatno ima i načina za tumačenje snova. Ipak, postoje neke odrednice koje važe za sve snove. Ovi snovi najavljuju dobre vesti!

Foto: Pexels

Ukoliko vas zanimaju vesnici dobrih vesti, onda je odlično ako ste sanjali:

Lepo otkriće

Ako u snu nađete novčanik pun novca ili sef, nakit, bilo šta što vas asocira na bogatstvo, to je veoma dobar znak. Univerzum na ovaj način pokušava da vam kaže da ćete vrlo brzo krenuti putem koji vas vodi sreći.

Neobičan susret

Dobar znak je ako se u snu sretnete sa strancem. To može biti novi prijatelj ili srodna duša. Ako je neka osoba iz sna učinila da se osećate lepo, onda se i u stvarnosti može pojaviti neko veoma važan ko će vam promeniti život.

Putovanje

Ako ste putnik u automobilu, vozu, avionu – to je veoma dobar znak koji ukazuje na to da vas čekaju samo pozitivne životne promene. Ako ste u ulozi vozača, naročito mašine kojom nikada niste upravljali, to ukazuje na pozitivne promene. Univerzum vam u bliskoj budućnosti priprema lepa iznenađenja.

Hodanje u snu

Ako ste sanjali kako hodate u snu, to je veoma dobar znak. Moraćete naporno da radite kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali možete da budete mirni jer će vam se oni u bliskoj budućnosti sigurno ostvariti i isplatiti.

Voda

U istočnoj filozofiji, voda je simbol promene. Ako ste u snu videli fontanu, reku ili vodopad, tačnije vodu koja teče, ili ste njome plovili, to je veoma, veoma dobar znak.

Znači da ste krenuli ispravnim putem, da se doneli dobru odluku i da ste spremni za promene. Kiša je takođe dobar znak. Ako ste sanjali da ste pokisli, čekaju vas samo lepe stvari u narednom periodu, piše Objektiv.

Ovakvi snovi najavljuju dobre vesti!