in

Dnevni horoskop – Blizanci, zdravlje vam je odlično, Vage, ne bežite od odgovornosti

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Foto: Shutterstock

 

Ovan

Tihi ste danas jer su vaše motivacije i potrebe na drugom mestu. Imate dobre prilike da maštate i planirate. Na polju emocija ste veoma nestabilni i  osetljivi. Manji nesporazumi sa emotivnom okolinom. Moguće su manje smetnje sa varenjem.

Bik

Imate kolegu sa sto lica ali za vas to nije problem. Možete da objasnite sebi i drugima o čemu se radi. Ne ttreba vam novi partner ali sa starim očigledno imate neke nedorečene probleme. Danas ih nećete rešiti. Zdravlje veoma stabilno i odlično.

Blizanci

Danas ste raspoloženi za praktične i kreativne pa čak i umetničke projekte. Nemate podršku drugih jer vas ne shvataju. Na emotivnom polju ste pobrkali lončiće pa nemate jasnu viziju problema koji stvarate oko sebe. Odlično je opšte zdravlje.

Rak

Isključite sve emocije kada rešavate finasijske projekte. Nema nade ako ste stalno u strahu kako će drugi reagovati. Emotivno ste na maksimu jer vas je okupirala neograničena ljubav.Odličan dan za emotivno okupljanje. Zdravlje je veoma dobro.

Lav

Danas ćete otovoriti mnoge teme za razmišljanje. Nemate sagovornika ali to vam ne predstavlja problem. Dovoljno je to što planirate izvodljive poslovne projekte. Prihvatili ste svoj ljubavni status i nemate brige. Odlično je vaše zdravlje.

Devica

Postavite dva realna cilja i držite se rasporeda. Tako nećete imati prazan hod u današnjim obavezama. Sporno pitanje stabilnosti može uticati na vašu ljubavnu vezu. Ipak ušli ste partneru pod kožu. Zdravlje je stabilno i veoma ste vitalni.

Vaga

Poslovni dan ne obećava ali do kraja radnog vremena imate odlične rezultate. Neka ograničenja nestaju brzo i nečujno. Ne bežite od odgovornosti kada je vaš red. Imate puno poverenje svih koji treba da vas podrže. Intezivni problemi sa alergijom.

Škorpija

Pre nego donesete odluku pronađite i skrivene adute kod konkurencije. Poslovi su dobri i manje naporni. Nema nespokoja samo dobre vibracije ljubavi ako ste u vezi. Slobodne Škorpije upoznaju tajanstvenu osobu. Zdravlje je veoma promenljivo.

Strelac

Rešeni ste da danas radite po planu ali to vam neće ići tako lako. Protivrečni ste sami sa sobom. Imate dobre prilike da dovedete u red mnoge neuravnotežene emocije. Partner je zbunjen vašim nenormalnim reakcijama. Zdravlje je dosta solidno.

Jarac

Imate veoma jaku potrebu da se izrazite u poslovnom smislu ali to ne može za jedan dan. Naučite da napredujete polako. Vaš mentalni i duhovni svet posvećen je ljubavi kojoj težite. Mislite na bivšeg partnera. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Vodolija

Danas ste u svim odlukama neodlučni. To je samo zbog prevelikih ili velikih ambicija. Počnite od prve možda vam bude lakše. U ljubavnom životu imate različite mogućnosti ali vi ih ili ne vidite ili ignorišete. Zdravlje je dovoljno dobro.

Ribe

Imate odličnu empatiju i razumete tuđe probleme bolje nego svoje. Vreme je da pogledate u sebe i naučite da rešavate prvo svoje izazove. Nisu vam potrebne drame u ljubavi već realno biće koje razume vaše potrebe. Odlično je vaše zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković