in

Danas je dan fantastičnih mogućnosti: 22-02-2022

Koje značenje u numerologiji ima 22. 02. 2022. i šta nam ovaj niz dvojki donosi?

Foto: Shutterstock

Da niz dvojki donosi nešto veličanstveno, govorilo se čim smo zakoračili u 2022. godinu.

Da niz dvojki donosi nešto veličanstveno, govorilo se čim smo zakoračili u 2022. godinu. Numerolozi su tvrdili da je značenje niza dvojki još i pojačano nulom, koja znači nultu tačku, ono odakle sve počinje i gde se sve završava.

Naime, broj 2 simboliše harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i odnose. Ako pogledamo pojedinačne datume, tokom februara smo već imali dva magična dana (2. 2. 2022. 20. 2. 2022.) a sada i treći 22. 2. 2022.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema partneru. Ukoliko ste u mogućnosti danas je odličan dan da se pozabavite onim aktivnostima koje će da pojačaju vaš odnos. Stvoriće se osećaj nade, a postoji velika verovatnoća da će se otvoriti i neke nove mogućnosti.

Kod mnogih danas će biti izražena empatija i osetljivost. Može se javiti potreba da unesemo određene promene u vezu, da izađemo iz rutine u koju smo zapali.

Ta pozitivna promena može biti izvinjenje zbog nečega što smo učinili ili kako smo se ponašali, planiranje izlaska, putovanja… Dan je vrlo povoljan za pronalazak rešanja za sve probleme u odnosima.

Ako ste slobodni, ovaj dan posvetite sebi – radite nešto što vas čini srećnim, bilo da je to joga, meditacija, šetnja, masaža, tretman lica… Volite sebe, budite prisutni, uživajte u svom društvu. Takođe, 22. februar može biti odličan dan za prvi sastanak. Možda ćete otkriti da vas potencijalni partner danas posebno privlači.

Dvojke će maksimalizirati kreativnost u ljudima. Deca rođena na taj dan biće vrlo uticajna, oni su rođene vođe, organizatori i stvaraoci, smatraju numerolozi, navodeći primer Džordža Vašingtona koji je rođen 22. februara.