in

Zauvek deca – evo koji horoskopski znakovi ostaju večno mladi u srcu

Neki ljudi još u detinjstvu ostavljaju utisak zrelosti, mudrosti i promišljenosti, dok drugi zadrćavaju svoju detinjastu crtu – razigranost, znatiželju, a možda čak i određenu dozu naivnosti – do kraja života. 

Otkrićemo vam koji znakovi zodijaka pripadaju drugoj grupi.

Vodolija

Pune ideja i kreativne, Vodolije su često rođeni sanjari, a većina to ostaje i kad ostare i postanu iskusne. Njihove ideje su neograničene, pa će najvetovatnije ceo život imati tu inventivnu crtu.

Rak

Deca svoje emocije obično izražavaju otvoreno i iskreno, a isto to važi i za mnoge odrasle osobe rođene u znaku Raka.

Istina je da nisu baš tako nekontrolisane kao deca i, za razliku od dece, poseduju veštinu samorefleksije. Ali svoja osećanja kao i osećanja svojih bližnjih, doživljavaju podjednako ozbiljno kao deca.

Vaga

Vage su najveći optimisti i idealisti. Koliko god nezgoda da im se desi, one će zadržati veru u dobrotu, što je zapravo njihova pokretačka snaga. Neki bi rekli da su Vage detinjasto naivne, ali nije li mudrije verovati u ono što nam daje snagu?

Strelac

Oduševljeni svetom, Strelčevi imaju poseban talenat da se oduševljavaju svime što ih okružuje i da budu ushićene i oko najmanjih sitnica, poput dece.

Ovaj vatreni znak u osnovi privlači sve što je noco, uvek preferiraju raznolikost i akciju. Osim toga, Strelčevi u svemu vide igru i uvek uživaju u onome što rade.