in

Snimak koji će vam ulepšati dan

Snimci koji će vam ulepšati dan. Evo kako izgleda kada psi izvedu vlasnike u šetnju.

Foto: Shutterstock

Ukoliko svakog dana krenete u šetnju sa svojim psom, i to na svega 30 minuta, prosečna kvota za dnevnu zdravu fizičku aktivnost je ispunjena.

Stoga, šetnja je vrlo poželjna aktivnost, kako za pse tako i za njihove vlasnike, dobro utiče kako na naše fizičko, tako i na psihičko zdravlje.

Međutim, činjenica je i da u skoro svakoj šetnji psi učine nešto zabavno. Nekad i više od toga – ima situacija kad nas doslovno stomak zaboli od smeha pri pogledu na to šašavo stvorenje koje je uz nas.

Ali, nekad nas mogu nenamerno i povrediti. Recimo, ako labavo držimo povodac i ne očekujemo da će nas snažno povući samo zbog toga što je video nešto samo njemu vrlo važno.

Tada možemo, kao u ovom video, sleteti niz stepenice, za psom se vući preko ulice ili pak pasti u blatnjavu baru. Naravno, sve to nam kasnije, nakon što se oporavimo, bude još smešnije.

I nije to jedino što se nalazi u ovom presmešnom videu. Naši favoriti su čovek koji svog psa nagovara da krenu kući, što ovaj jasno ne želi, kao i onaj simpatični momčić koji je pokazao svetu (i svojoj vlasnici) pravo značenje valjanja u blatu, ali i definiciju reči sreća.