in

Ovo su najbolje supruge Zodijaka

Ako je verovati astrologiji pripadnice ova tri horoskopska znaka važe za najbolje supruge. Sa njima vaš brak će biti poput bajke.

Foto: Shutterstock

Ovo su savršene supruge horoskopa, spadate li i vi među njih?

Rak

Ljubav koju oseća račica, svakako je jedna od najboljih majki i supruga horoskopa. Kada se račica zaljubi ona svog partnera obožva, pruža mu sve što mu je potrebno od ljubavi do najukusniji hrane, a kad deca dođu na svet ne postoji ništa što im je bitnije od njih.

Lav

Lavica, kao i prava lavica ne da na sebe i svoju decu, ona štiti svoju porodicu, a od muškarca traži da bude podjednako jak koliko i ona. Lavica bezuslovno voli, a ne traži ništa za uzvrat. Jednostavno pruža sve što joj je potrebno. Obožavaćete je, a nikada joj neće trebati da da povoda za to.

Foto: Shutterstock

Jarac

Jačina i stabilnost jarice upravo su ono što je čini jednom od najboljih supruga horoskopa. Njena odgovornost, dužnost i posvećenost neće dopustiti da se plamen ljubavi ikada ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati.