in

Ova 3 znaka su najveći lažovi – obmanuće vas u sekundi!

Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva sumnje nije ni bilo. Njima je laž normalna, oni to zovu ulepšavanjem istine.

Foto: Shutterstock

Lav

Lav voli da bude u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim oseti da može da izgubi publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje da izmišlja raznorazne priče kako bi zadržao fokus na sebi.

Kada čujete glasnu osobu koja u baru prepričava kako je vozila jugo brzinom od 280 km/h kroz  neki kanjon ili da je putovao na Mars, znajte da to Lav baroniše.

Blizanci

Blizanac će slagati, a da ne trepne. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu da se pohvataju šta su kome rekli, pa se često upetljaju u sopstvenu mrežu laži i izlanu se. 

Foto: Shutterstock

Mada, dok vi shvatite da vas je slagao, preplaviće vas talasom opravdanja. Naravno, lažnih. Takođe, oni su pogrešna osoba za poveravanje jer ne mogu da sačuvaju tajnu.

To nije zato što su zlonamerni, nego su toliko pričljivi da se nenamerno izlete.

Ribe

Ribe retko kada lažu direktno u oči, ali su skloni sakrivanju istine, prećutkivanje ključnih detalja i nečim što oni smatraju belim lažima, iako su ustvari crne k’o noć.

One žive u svom izmišljenom svetu fantazija, tako da im  nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera. Tako dobro umeju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine.

Zamislite zrno peska i oko njega Jadransko more – toliko istine ima u njihovim hvalisanjima. Ipak, toliko su dobri naratori da vam neće ni smetati što vas mažu i lažu.

Pričaju sa toliko detalja da neretko i same poveruju u istinitost svoje šarene laže. Tako da tehnički i ne lažu.

Чланак Ova 3 znaka su najveći lažovi – obmanuće vas u sekundi! се појављује прво на .