in

Nema im ravnih – u ova 3 znaka se rađaju ljubomorne osobe!

Šta utiče na to da je neko izuzetno ljubomoran? Ako je verovati zvezdama, datum našeg rođenja određuje crte našeg karaktera, kako one pozitivne, tako i negativne – kao što su sklonost prekomernoj ljubomori. U ova 3 znaka se rađaju ljubomorne osobe!

Foto: Shutterstock

Tri su znaka u kojima se najčešće rađaju ekstremno ljubomorne osobe.

Škorpija

Daleko najljubomorniji znak horoskopa definitivno je Škorpija. Strastvene, erotične i tajnovite Škorpije visoko cene vernost i predanost partneru.

Njihovi osećaji su intenzivni – od ljubavi do ljubomore i mržnje, sve osećaju 10 puta intenzivnije od prosečnih osoba. Skloni su da ne veruju drugima i u glavi često slažu svakakve scenarije koji nemaju veze s istinom.

Uz sve to, osobe rođene u znaku Škorpije teško se suzdržavaju u izražavanju svojih emocija – ako osete ljubomoru, parter će to itekako dobro znati. A biće ljubomorni čak i ako se neko usudi da stane pored njihove partnerke na autobusnoj stanici.

Rak

Osobe rođene u ovom emotivnom i senzibilnom znaku sklone su ljubomori, ali je znaju i vešto da je skrivaju. Samo u retkim slučajevima pokazaće drugima da ih muči ovaj neprijatni osećaj pa je Rak među ljubomornim znakovima najmanje problematičan.

Ono što bi najviše moglo podstaći njihovu ljubomoru je ako osete da je ugroženo ono što im je najvažnije – njihova porodica, a u tom slučaju spremni su da upotrebe svoja klješta kako bi zaštitili ono što je njihovo.

Lav

Lavovi su super privlačni i strastveni, a uz to imaju razumevanja ako se stvari ne razvijaju onako kako su oni zamislili.

Ali, ako njihova partnerka ili partner nekom drugom poklanja pažnju koja je, u njihovim očima, istog trena će upaliti prekidač za ljubomoru.

Lav je stalno gladan pažnje i čim oseti da je zanemaren, napraviće dramu, vrlo neprijatnu za sve prisutne, piše 24sedam.