in

Neće biti prijatno – ova tri znaka Zodijaka će imati ljubavne probleme u julu

Iako je leto kao stvoreno za ljubav, određeni znakovi Zodijaka će imati ljubavne probleme, bez obzira na to da li su u braku, vezi ili su singl.

Foto: Pixabay

1. Lav

Oni koji su u braku mogli bi imati ljubavne probleme i nesporazume sa partnerima. Ako mnogo radite i malo vremena provodite kod kuće, morate razumeti partnera što vam to zamera. Vreme je da napravite listu prioriteta. Ako želite da spasite brak, neophodno je da mu se više posvetite, prenosi Luftika.rs.

Ukoliko ste sami, nemojte po svaku cenu juriti potencijalnog partnera. Posvetite se sebi, svojim potrebama, željama, radite na svom samopouzdanju. Ljubav će se desiti kada za to dođe vreme.

2. Vaga

Predstavnici Vage koji nisu u vezi biće u dilemi. Da li da odustanu od potrage za srodnom dušom ili da nastave da odlaze na iscrpljujuće ljubavne sastanke, nadajući se da će tog puta biti onaj pravi.

Astrolozi vam ne savetuju da predugo oklevate, jer tako rizikujete da propustite dobre šanse.

3. Ribe

Za Ribe koje su u braku, jul će biti težak period, jer će se u to vreme stari sukobi rasplamsati sa novom snagom. Trebalo bi da pokažete maksimalnu toleranciju i da ne izazivate bespotrebne svađe sa partnerom.

Pokušajte da ga razumete, da shvatite šta mu smeta. Možda stvarno niste u pravu i trebalo bi da malo poradite na svom ponašanju.