in

Kakvi su horoskopski znakovi na putovanju?

Spremate se za putovanje sa najboljom drugaricom prvi put? Da li znate šta možete da očekujete od nje i za kakvo putovanje treba da se pripremite? 

Foto: Pexels

Horoskop daje odgovore na neka od glavnih pitanja i pomaže vam da sa astrološke strane bolje razumete druga, drugaricu, partnera, ili drugu vama blisku osobu na putovanju!

Bilo da je vaš saputnik Devica horoskopski znak, Lav, Ovan, Bik ili bilo koji drugi vatreni, vodeni, zemljani ili vazdušni znak, kod nas u tekstu pronaći ćete zanimljive informacije o njima i saznati šta možete da očekujete na putu!

Ovan – uvek spreman za takmičenje

Ovan je poznat po svojim takmičarskim osobinama, koje na putovanju neće izostati. Kada god nađe priliku za to, predstavnik ovog znaka će se takmičiti sa svojim saputnicima – u znanju, plivanju, ronjenju i drugim aktivnostima. 

Kako bi vam odmor prošao u najboljem redu i bez incidenata i svađa izazvanih ovnovskim takmičarskim duhom, biće dovoljan jedan razgovor, te možete uživati u svim čarima putovanja!

Idealni saputnici: Strelac i Blizanci

Bik – pravi hedonista 

Bikovi vole da rade stvari natenane, pa će vam putovanje sa njima biti pravi užitak. Poznati su po tome da su pravi hedonisti. Takođe, ovaj horoskopski znak voli stabilnost i sigurnost, pa je sklon planiranju aktivnosti nekoliko dana unapred.

Idealan saputnik: Rak

Blizanci – kraljevi užurbanosti

Blizanci o pakovanju razmišljaju dan pred put, pa obično nešto zaborave. Ako sa drugaricom koja je Blizanac u horoskopu planirate putovanje, spremite se da joj pozajmljujete odeću i aksesoare. 

Ne zaboravite da ih pre polaska na put podsetite da ponesu dokumente, kako vas na granici ne bi vratili – Blizancima verovatno ne bi bio prvi put!

Idealan saputnik: Vodolija

Rak – ljubitelji all-inclusive ponuda

Rakovi voli da skreću sa glavnih puteva i uživaju u neistraženim predelima na koje naiđu. Ovi znakovi izuzetno su brižni, pa možete biti sigurni da imate idealnog saputnika koji će vas uvek oraspoložiti i pobrinuti se da se osećate sjajno u svakom trenutku. 

Takođe, ovi znakovi uživaju u luksusu, putovanjima bez stresa, najviše vole all-inclusive ponude u kojima mogu apsolutno da se opuste i bez stresa provedu odmor. 

Idealni saputnici: Bik i Vaga

Lav uživa u luksuzu i glamuru

Gde god da ste se zaputili sa Lavom, znajte da neće propustiti da na odabranoj destinaciji posete najluksuznije lokacije. Od restorana, preko raskošnih građevina, pa sve do glamuroznih događaja – Lav će želeti da obiđe baš sve! 

Takođe, vole zabavu i uživaju u organizaciji različitih događaja, pa tako možda baš oni budu organizatori celog putovanja na koje ste se zaputili.

Idealan saputnik: Vaga

Devica – perfekcionista i na putu

Device vole red, rad i disciplinu. Kod njih je sve isplanirano u minut, pa će tako biti i na putovanju. Prilikom pakovanja kofera sastaviće spisak neophodne odeće, kao i način na koji će kombinovati određene odevne predmete. 

Device su perfekcionisti, tačne, poštuju dogovore, uvek imaju plan B i znaju kako će izgledati čitavo putovanje i pre nego što se za njega zapute. 

Idealan saputnik: Jarac

Foto: Pexels

Vaga – prilagodljivi saputnici

Vage su lako prilagodljive. Ako je vaš saputnik Vaga, možete biti sigurni da će imati razumevanja za sve vaše želje i ideje. Ipak, nemojte koristiti njenu dobrotu, već pokušajte da zajedno dođete do rešenja i napravite dogovor koji odgovara svima.

Vage imaju sjajnu energiju, uživaju u kulturi, umetnosti i istraživanju novih predela, prevashodno građevina jedinstvene arhitekture. Sa Vagom na putovanju nema tenzija, pa je svaki dan pravo uživanje. 

Idealni saputnici: Vaga i Bik

Škorpija voli da bude dominantna

Škorpije su dominantan horoskopski znak. One vole da budu organizatori, ali i hvaljeni za sve što organizuju. Često preduzimaju inicijativu, vole da organizuju putovanja sa prijateljima i budu glavne u društvu. Uvek znaju šta žele pa je to slučaj i na putovanju. 

Osim surovosti koja se vezuje za ovaj znak, Škorpija ume da bude izuzetno pažljiva i brižna, pa ćete i na putovanju sa njom to osetiti. 

Idealni saputnici: Škorpija i Ribe

Strelac – najveći ljubitelj putovanja

Strelčevi obožavaju putovanja! Uživaju u svakom trenutku putovanja, pa kad god da ih pozovete, spremni su da spakuju kofere. 

Vole istoriju i od njih ćete uvek čuti nešto novo i zanimljivo. Strelčevi uživaju na planinama, ali i vrelom pesku na plaži, istraživanje gradova i lokaliteta ih posebno nadahnjuje, pa im ni višesatna pešačenja neće biti problem. Ovaj znak može i samostalno da ide na putovanje, s obzirom na to da uživa u slobodi, ali isto tako uživa u društvu. 

Idealni saputnici: Ovan i Blizanci

Jarac voli detaljno isplanirana putovanja

Jarčevi se sjajno slažu sa Devicama na putovanjima, jer oba znaka imaju isti cilj – da sve teče po planu! Jarac voli da istražuje nove predele, pretežno luksuzne i glamurozne destinacije. Jarčevi su poznati kao veoma ozbiljni znakovi, ali na putovanju će se zasigurno opustiti i uživati u svakom dobro isplaniranom trenutku!

Idealni saputnici: Devica i Ribe

Vodolija je spremna da uči i istražuje

Vodolije su veliki ljubitelji putovanja, ali ne bilo kakvog. One uvek žele da nauče nešto novo, posećuju muzeje, kulturno-istorijske spomenike, galerije i sve važne lokalitete na destinaciji na koju su se zaputile. 

Ponekad umeju da budu komplikovane, pa sa njima na kraj najbolje izlazi strpljiva Vaga. 

Idealan saputnik: Vaga

Ribe – romantičari koji uživaju u trenutku

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, pa oni uživaju u onim destinacijama koje odišu ljubavlju. Uvek će zastati da stave katanac na most ljubavi i uživati u prelepom zalasku sunca. Ribe vole lepe stvari, opuštenu atmosferu i znaju da uživaju u trenutku.

Idealni saputnici: Jarac i Bik

Nadamo se da ste nakon našeg teksta spremni da se zaputite na putovanje upoznati sa karakteristikama svih horoskopskih znakova!