in

Kako izgleda pas koji je spoj dalmatinca i zlatnog retrivera?

Nedavno je viralni video osvanuo  na TikTok-u kakav još niste videli. Video je bio jedan od onih popularnih trendova gde pokazujete ’mamu’ i ‘tatu’ i otkrivate šta su zajedno napravili.

Foto:Shutterstock

Eto, ovaj put je to bio preslatki dugokosi pas koji je spoj dalmatinca i zlatnog retrivera.

Video je objavio Endru Luis. Ima dva dragocena šteneta, oboje dugokosih dalmatinaca. Endru je rekao da ga stalno pitaju da li su pomešani sa zlatnim retriverom, pa je odlučio da učestvuje u popularnom TikTok trendu.

@ajlewis93

 


♬ This is my family – STEEERLING

Pa, recimo da je uspelo, jer trenutno video ima preko 2 miliona lajkova i skoro 8 miliona pregleda. Iako su Endruevi psi punokrvne rase i nisu pomešani sa zlatnim retriverom, video je i dalje divan, a Oaklei i Nellie izgledaju kao da su savršeno mesto između dve rase pasa.

Mnogi ljudi pitaju Endrua da li je njegov pas mešavina zlatnog retrivera i dalmatinca, pa je odlučio da krene u trend na TikTok-u koji je postao zarazan.

”Dakle, prvo imam dve dugokose ženke dalmatinca koje su punokrvne. Tako da je taj post u početku bio šala. Svaki put kad izađem u javnost, uglavnom me pitaju da li su pomešani sa zlatnim retriverom. Eto, našao sam zanimljiv način da se našalim.”, rekao je Endru.