in

Hit i na svadbama – evo kako zvuči Konstraktina pesma u narodnjačkom stilu

Pevač Slobodan Batjarević Cobe je numeru „In corpore sano” otpevao u narodnjačkom fazonu i približio je atmosferi slavlja. Evo kako zvuči Konstraktina pesma u narodnjačkom stilu.

Numera „In corpore sano”, umetnice Ane Đurić Konstrakte je pravi hit. Slušaju je sve generacije, a stihovi pesme su gotovo zarazni, te gde god da se okrenemo čujemo „Umetnica mora biti zdrava”.

Ovaj singl je počeo i da se peva u narodnjačkom fazonu, a postao je hit i na svadbama. Na društvenoj mreži Instagram isplivao je snimak na kom se vidi kako se gosti na romskoj svadbi vesele uz ovu numeru dok se seče mladenačka torta. 

Pevač Slobodan Batjarević Cobe, pevač „Zvezda Granda” prilagodio je ovu numeru veselju na kojem je nastupao, a „svadbarska” verzija Konstraktine pesme potpuni je hit na mrežama.


Podsetimo, Konstrakta će Srbiju predstavljati na predstojećem Evrosongu u Torinu, a prognoze za njenu pobedu su sve veće. Ana Đurić se poslednjih dana na kladionicama popela na 15. mesto, od ukupno 40 zemalja učesnica Evrovizije.

Ovo 15. mesto, koje sada zauzima, je najbolji dosadašnji rezultat na kladionicama kada je reč o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici.