in

Dnevni horoskop – žene u ovom znaku čeka iznenađenje, a Lavovima budućnost zavisi od jedne stvari

Dnevni horoskop – žene u ovom znaku čeka iznenađenje, a Lavovima budućnost zavisi od jedne stvari

Pogledajte šta vas sve čeka dan pred vikend! Ostavljamo vam precizan dnevni horoskop kako biste se pripremili za ovaj, po svemu sudeći, neobičan dan.

Foto: Shutterstock

Ovan

Velika nervoza može prouzrokovati dosta grešaka u obavljanju posla. Pokušajte da ne budete ishitreni i premerite svaku reč. Mogućnost za novo poznanstvo na poslu. Postoji mogućnost da se zbližite s osobom koja vam se sviđa već duže vreme. Osećate nervozu.

Bik

Ne dozvolite da vam se nagomilaju obaveze i ne čekajte poslednji trenutak da rešite sve stvari. Tako ćete napraviti dosta grešaka. Morate biti malo otvoreniji po pitanju komunikacije. Partnera iritira zatvorenost i što se nikada ne govorite ono što mislite. Problemi sa stomakom.

Blizanci

Imate odlične aspekte za dodatnu edukaciju, koja će vam u velikoj meri otvoriti vrata ka ostvarivanju novih poslovnih ciljeva. Ne dozvolite da se vaša nervoza i promenljivo raspoloženje negativno odraze na polje emocija. Okolnosti su vam naklonjene. Obratite pažnju na ishranu.

Rak

Loša organizacija može pokrenuti lanac negativnih dešavanja na poslu. Ozbiljno shvatite naređenja nadređenih. Morate se malo više angažovati oko partnera. Došlo je vreme da delima pokažete koliko vam je stvarno stalo. Odlično se osećate.

Lav

Imali ste velika očekivanja, ali se niste dovoljno angažovali. Vaše trenutno stanje je rezultat dosadašnjeg angažovanja. Potrudite se da rešite nesuglasice s partnerom i napravite mnogo stabilniju osnovu za budućnost. Moguće komplikacije s krvnim pritiskom.

Devica

Stagnacija na polju poslovanja. Nema većih poslovnih promena. Ne forsirajte neke stvari bez potrebe. Pokušajte da budete spontani, a ne da sedite i donosite zaključke pre nego što ste bilo šta i pokušali. Problemi sa želucem. 

Vaga

Imate odlične aspekte za zaposlenje ili započinjanje honorarnog posla. Razmislite kako biste mogli da uvećate zaradu. Poprilično ste sumnjičavi. Stvarate nerealne zaključke kada je ljubav u pitanju. Posvetite se partneru. Zdravlje je solidno.

Škorpija

Poslovni aspekti su dobri. Mogućnost prelaska na bolju poziciju. Materijalno stanje se poboljšava. Pokušajte da se opustite i budete spontaniji. Očekujete idealnog partnera, a ne trudite se da menjate neke stvari kod sebe. Moguća glavobolja.

Strelac

Aspekti na polju poslovanja nisu baš idealni, tako da nije povoljan period da bilo šta novo započinjete. Budite oprezni. Nemojte pokušavati u ovom periodu da ostvarite nešto ozbiljnije jer trenutno niste spremni za obaveze i planiranja. Dobro se osećate.

Jarac

Poslovni aspekti su dobri, ali vi ne umete da se opustite i uživate u tome, već ste stalno u nekom grču. Rasteretite se malo. Loši aspekti na polju ljubavi mogu dovesti do nezadovoljstva partnera. Da biste rasprave, budite malo fleksibilniji. Pad imuniteta.

Vodolija

Ne možete da prihvatite određene promene koje su nastale u firmi. U ovom periodu možete menjati posao ili poziciju. Nije vas lako emotivno pratiti. Morate toga biti svesni. Nemate pojma zašto se partner udaljio, a i ne trudite se da saznate. Zdravlje je odlično.

Ribe

Potrudite se da probleme iz privatnog života ne prenosite na polje poslovanja. Pad koncentracije vam stvara probleme. Iskoristite svaki trenutak da provedete vreme s partnerom. Opustite se i budite spontani. Otputujte negde zajedno. Unosite više tečnosti.