in

Dnevni horoskop – Vodolije očekuju veće poslovne obaveze, ovaj znak da kontroliše napetost

Dnevni horoskop – Vodolije očekuju veće poslovne obaveze, ovaj znak da kontroliše napetost

Bikovima je pravi momenat da zapnu kada su obaveze u pitanju. Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Foto: Shutterstock

Ovan

Žurba i kratki rokovi koji će biti naglašeni u prepodnevnim satima, mogu vam doneti nalete nervoze. Ne preuzimajte previše obaveza, pokušajte da se organizujete bolje. Vaša napetost može uticati na odnose koji su vam bitni. Sa voljenom osobom budite strpljiviji.

Bik

Pravi je momenat da zapnete kada su obaveze u pitanju. Neke situacije možete razrešiti i privesti kraju, ali će ovo ići kroz napetost i nervozu. Možete pokrenuti bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom. Kraj dana donosi iznenađenje od strane partnera.

Blizanci

Imate jaču energiju nego inače, ali će prvi deo dana doneti oscilacije raspoloženja I povremenu nervozu. Osećate unutrašnju žurbu koja vas tera da neke situacije u poslovnom segmentu što pre privedete kraju. Opuštajući momenti sa voljenom osobom.

Rak

Šanse za ostvarenja postoje, ali morate voditi računa da reagujete u pravom momentu. U odnosu sa voljenom osobom osećate određeno nezadovoljstvo, a može vas i povrediti nekim svojim postupcima ili rečima. Smirenje u večernjim satima.

Lav

Oni sa kojima danas dolazite u kontakt previše zahtevaju od vas i iscrpljuju vas. Mnogo dešavanja odjednom, pa je moguće da ćete rasipati svoju pažnju. Preveliki značaj pridajete nebitnim situacijama u emotivnom odnosu u kojem ste.

Devica

Sa nadređenima ne uspevate da se složite i dogovorite. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promenite. Svoju pažnju previše rasipate na nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promenljivo.

Vaga

Činilo vam se da ćete obaveze lako privesti kraju, međutim – novi i novi zadaci samo iskaču pred vas. Teško se fokusirate zato što ste suviše preuzeli na sebe. Vaši su planovi po pitanju jedne osobe veliki – nadate se i očekujete da ćete ubrzo ugovoriti susret.

Škorpija

Niste voljni za rad, ali vas saradnici pritiskaju, pa ćete morati da prionete na posao. Kakav trud, takvi i rezultati – bilo bi baš fino da ne napravite ozbiljnije propuste. Ne možete da jednu osobu izbacite iz glave. Non stop razmišljate o kontaktu.

Strelac

Obaveza imate preko glave, ali ništa ne možete uraditi da ih smanjite. Vi i dodatno komplikujete, preuzimajući na sebe nešto što nije vaš posao. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi. Smatrate da su njena ponašanja prezahtevna.

Jarac

One informacije koje očekujete nikako da dođu, ali zato do vas dolaze vesti koje vam nisu mile. Niste raspoloženi za posao, pogotovo što morate da završite opterećujuće obaveze. Jedna osoba se trudi da vas oraspoloži svojim pozivima ili porukama.

Vodolija

Svesni ste da vas čekaju veće poslovne obaveze, a vama je mozak na pedesetoj strani. Baš bi bilo fino da se više fokusirate na ono što morate uraditi. Samo mislite o ljubavi, o strasti, samo su vam u glavi slike nekog ko vam je jako privlačan.

Ribe

Toliko vam se ne radi ništa, da je više nego izvesno da ćete celo prepodne skoro pa prespavati na radnom mestu. Tokom popodnevnih sati ste već živahniji. Velika potreba da pokažete zainteresovanost ili emocije prema jednoj osobi

Astrolog Olga Savić, telegraf.rs