in

Dnevni horoskop – Vodolije ne razmišljaju o ljubavi, ovaj znak mora više da priča sa partnerom

Raka progone vizije crne i neprijatne budućnosti, Škorpija ne sme svako neslaganje pretvarati u otvoren konflikt. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Na poslu budite veoma oprezni jer su moguće negativne posledice. Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku danas ne očekujte naročita iznenađenja u ljubavi. Uživajte u rutini deleći romantične trenutke sa partnerom. Zdravlje  je sasvim dobro i stabilno.

Bik

Užurbani ste na poslu jer se dešava toliko toga novog i nepredviđenog. Novi načoini rada i nove procedure su dobar izazov za vas.Nije potrebno da se ponovo prepuštate avanturi iz bliske prošlosti. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

Blizanci

O budućnosti na poslu je dobro planirati ali je potrebno i verovati u sebe i svoje realne mogućnosti. Prolazan avantura na emotivnom polju može biti korisna. Tako se otvarate za nova iskustva i prilike. Zdravlje je sasvim solidno i dobro.

Rak

Progone vas vizije crne i neprijatne budućnosti i unapred brinete. Nije sve baš u vašoj režiji da bi toliko bili zabrinuti. Slobodni Rakovi mogu iskoristiti prisustvo osobe da bi uživali u današnjem danu. Polje zdravlja je bez većih tegoba.

Lav

Danas je potrebno da se povlačite, smirite i prepustite situacijama koje će se same razviti i rešiti. Nije potreban vaš upliv u sve poslovne probleme. Uveravate se da nema ničega između vas i potencijalnog partnera.Zdravlje je veoma dobro.

Devica

Čuvajte se situacija u kojima biste mogli doći u konflikt sa poslovnim saradnicima. Manji problemi na poslu rešavaju se do kraja dana. Ukoliko nemate partnera mogli biste se naći u situaciji da birate između više kandidata. Zdravlje stabilno.

Vaga

Blistati je lepo ali danas je potrebno da se odmorite i napravite dobar radni raspored.Novac sporo dolazi ali vi trošite kao gliser.  Pokušajte da smanjte prohteve za skupim i nepotrebnim stvarima. Razgovor sa partnerom. Zdravlje  promenljivo.

Škorpija

Nemojte svako neslaganje pretvarati u otvoren konflikt da bi dokazali koliko ste u pravu. Sačekajte popodne i biće mnogo bolja komunikacija sa saradnicima. Odolite iskušenju da idete u kontra napad kada vas neko kritikuje. Zdravlje dobro.

Strelac

Ukoliko imate poslovnog partnera mogli biste doći u situaciju da menjate već ugovorene ugovore.Očekujte promene u isplati novca ili plate. Jako želite da jedan prijateljski odnos pretvorite u ljubavni. Zdravlje je bez većih tegoba.

Jarac

Bujicom reči dovodite sebe u nepriliku nerazumevanja od strane poslovnih saradnika. Imajte malo strpljenja i motivacije da pomognete a ne da napadate. Potcenjujete ljubav jedne Škorpije a to vam se može olupati o glavu. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Posmatrajte i učite u hodu to je vaša najbolja osobina. Zaćutite kada mislite da reagujete burno može vam se isplatiti. Prepuštate se izlascima i zabavi sa bliskim prijateljima. Ne razmišljate o ljubavi. Zdravlje je sasvim solidno.

Ribe

Imate jaku konkurenciju na poslu i zato je potrebno da ste dobro koncentrisani na rad i prilike. Kreativnost poboljšava posao. Ukoliko ste u braku ili vezi osećate različite emocije prema voljenoj osobi. Odlično je vaše opšte  zdravlje.  

Piše astrolog Vesna Trajković