in

Dnevni horoskop – Vodolije ne moraju da brinu oko finansija, Bikovi su zaljubljeni

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Foto: Shutterstock

 

Ovan

Pred vama je odličan poslovni dan. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite večinu svojih planova sa manje truda nego inače. Osećate se jako dobro pored emotivnog partnera. Možete da očekujete da ćete uživati. Zdravlje je sasvim odlično.

Bik

Dolazi vam odlična podrška od saradnika i nadređenih. Možete da očekujete povoljan dan i za novi posao. Zaljubljeni ste i potpuno ste predani pozitivnim emocijama koje vas prate sa voljenom osobom.  Mogući manji problemi sa glavoboljom. 

Blizanci

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju posla i finansija. Biće para i zadovoljstva. Možete da očekujete da ćete biti ponosni na sebe. Burne ljubavne promene bi mogle da vas zadese. Pred vama su neobična dešavanja. Zdravlje je stabilno.

Rak

Ukoliko se bavite privatnim biznisom možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi poboljšanje primanja. Vaš odnos sa voljenom osobom može da dođe do zahlađenja. To je kratkoročna situacija na emotivnom polju. Polje zdravlja veoma promenljivo.

Lav

Finasije nisu danas fokus ali vas trenutno zabrinjavaju. Pokušavate dobro da se organizujete sa novcem ali vam ne ide. U partnerskim odnosima ne očekujte više od solidne komunikacije jer niste raspoloženi za ozbiljne rasprave. Zdravlje je solidno.

Devica

Potrebno je da se oslobodite stresa i  loših ljudi. Pokušajte da se distancirate od sopstvenih ružnih misli. Emotivno ste veoma osetljivi i reagujete na svaku reč ili potez emotivnog partnera. Imate smetnje u komunikaciji. Zdravlje je  dobro.

Vaga

Od previše analize boli vas glava jer sami komplikujete poslove. Previše razmišljate o poslu a pasivni ste u aktivnim stvarima. Na polju ljubavi nemate problema ako niste sakrivali tajne. U suprotnom rasprava i ljubomora. Zdravlje je solidno.

Škorpija

Imate neodoljivu želju i ambiciju da se oprobate u nekom novom poslu. Pre svega završite dogovore sa strancima ili poslovnim partnerima.Ne pravite veliki problem zato što vam se jedan postupak partnera nije svideo. Zdravlje je veoma stabilno.

Strelac

Veoma produktivan dan za vas i vašu poslovnu aktivnost. Presabirate se oko finasija a nema potrebe da brinete za novac jer brzo stiže.Pokažite spremnost da uložite emocije u zajednicu koja može biti dugoročna. Zdravlje je veoma promenljivo.

Jarac

Kod vas nema razloga za veću paniku jer sve ide kao podmazano samo ako ne promenite pravac delovanja na poslovnom polju. U ljubavi iskoči po neka varnica tek toliko da začini dan . Posle svađe mirenje je vaš favorit dana. Zdravlje sasvim dobro.

Vodolija

Malo strpljenja nije na odmet a ne šteti zdravlju. Nemojte se precenjivati i sve će doći baš kada vama treba. Finasije su i dalje  na zavidnom nivou. Dan pred vama zahteva više dogovora oko dnevnih obaveza. Zdravlje je sasvim solidno.

Ribe

Danas se ponašate kao da su vam  lađe potonule u duboko more a to nema veze sa istinom. Niste raspoloženi i tražite dodatnu pažnju i to je sve. U ljubavi vam je potrebno više razumevanja i pažnje jer ste gladni emocija.  Zdravlje nije ugroženo.

Piše astrolog Vesna Trajković