in

Dnevni horoskop – Vodolijama je zdravlje solidno, ovaj znak mora da vodi računa o novcu

Devicama poslovni saradnici mogu biti dobri prijatelji, Jarac je veoma ozbiljan i potrebno je da se prepusti humoru emotivnog partnera. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Danas su mnoge vesti i informacije jasne i konkretne i neće vam praviti problem na poslu. Odlična koncentracija čini vaš posao veoma operativnim. U ljubavi najmanje oklevate, zato imate dobre dogovore sa partnerom. Zdravlje je bez većih tegoba.

Bik

Možete biti mirni jer nemate egzistencijane probleme na poslu. Vaši problemi su vezani za želju promene u aktivnosti.  Vaš partner toleriše vašu narav jer razume koliko ste zabrinuti za starijeg člana porodice. Polje zdravlja nije ugroženo.

Blizanci

Budite danas smireni iako trpite preveliki pritisak na poslu i u obavezama. Vodite računa kako se izjašnjavate kada je novac u pitanju. Umeće ljubavi nije samo obećanje već prilika da ispunite ono što ste davno obećali. Zdravlje je solidno.

Rak

Oslonite se samo na sebe jer sudbina nije kriva kada vam ne ide sve po planu. U ljubavi ste osetljivi na reči koje i nisu upućene direktno vama. Mnogi Rakovi imaju potrebu da provedu dan dalje od partnera. Zdravlje je dobro i veoma stabilno.

Lav

Bez obzira na jaku konkurenciju vi ćete napraviti svoje mesto pod poslovnim nebom. Prilike su dobre ali i finansije nisu zanemarljive. Niste na prekretnici u ljubavi već pokušavate da se snađete u promenama. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Devica

Iako imate puno obaveza danas možete naučiti da je i opuštanje pored bliskih prijatelja odlično. Vaši poslovni saradnici mogu biti dobri prijatelji. Oslonite se na sebe i ne kukajte što ste unapred namestili baš tako. Zdravlje je solidno.

Vaga

Nova dužnost ili posao je upravo ono što ste tražili i čekali. Zato nemojte da se razmišljate nego prionite na posao iz sve snage. Pronađite pozitivnu energiju u svojoj ljubavnoj vezi jer ste se dovoljno napili negativne. Zdravlje sasvim dobro.

Škorpija

Zanimljiv dan i dobre prilike da nađete zajednički jezik sa kolegama sa posla. Imate dovoljno novca da investirate. Ljubavne prilike su dobre jer ste se potrudili da poboljšate komunikaciju sa emotivnim partnerom. Zdravlje je bez promene.

Strelac

Kod vas je uvek ista situacija jer sve što želite da osvojite na poslovnom planu to uradite sami. Okupirani ste emotivnom strasti i to je ono što može da vam zavrti mozak. Neverovatno je koliko volite Blizance i Vodolije. Zdravlje stabilno.

Jarac

Vucite poslovne poteze polako jer je pred vam veoma ubrzan i hirovit dan. Neka iznenađenja su stresna ali vi ćete uspeti da se izborite. Veoma ste ozbiljni i potrebno je da se prepustite humoru emotivnog partnera. Zdravlje je veoma solidno.

Vodolija

Energija je na maksimumu i nemate probleme sa ostvarenjem obaveza. Poslovi se nižu jedan za drugim i vi ste na visini zadatka. U ljubavi imate prilike da provedete sjajno popodne pored bliskih prijatelja. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Ribe

Škorpija vam danas može popraviti ali i zagorčati poslovne prilike. Razgovarajte sa saradnicima o mogućnostima koje imate na poslu. Nije potrebno da prihvatite ljubavnu situaciju koja vam ne odgovara. Zdravlje je bez promene i veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković