in

Dnevni horoskop – Vage, prihvatite svoje greške, Bikovi, potrudite se da više odmarate

Ovan

Pojačavaju se vaše finansijske aktivnosti kao, i dugoročni planovi. Od vas se očekuje da promenite neke navike i prilagodite se novim poslovnim okolnostima. To je za vas naporno, a često i neizvodljivo. Emotivno ste uzdržani. Zdravlje je dobro.

Bik

Oslanjate na druge ljude i poslovne saradnike. Preumorni ste, pa je to pravi razlog vašeg prepuštanja odluka i neobičnog ponašanja. Poslovi se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost. Opšte stanje zdravlja je dobro.

Blizanci

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje da ne uletite u poslovnu gužvu. Iskoristite dan da uradite zaostale obaveze. Obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste malo zapostavili. Stanje zdravlja je dobro.

Rak

Preterana briga za posao postaje naporna za okolinu. Svoje strahove najviše trpi na ženski deo porodice. Razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Imate potrebu da udovoljite,  a okolina to oseća kao pritisak. Zdravlje dobro.

Lav

Niste dovoljno uporni da pronađete dobro rešenje. Kada naiđete na otpor, vi stvari proglasite nebitnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to uradite, preispitajte sebe šta je važnije, sujeta ili krajnji cilj. Zdravlje je stabilno.

Devica

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas već normalno stanje. Uskoro će se finansije poboljšati, pa će se vratiti osećaj sigurnosti. Dan nije povoljan za pokretanje značajnijih promena i novih koraka na poslu. Zdravlje je bez promena.

Vaga

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za takvu situaciju morate preuzeti samo na sebe. Pomalo ste razočarani u ljubav. Zdravlje dovoljno dobro.

Škorpija

Neprijatne vesti stižu od jutra. Plan koji ste imali, a tiče se vaših ambicija, danas postaje besmislen. Razočarani ste, a sve je tako jer ste se previše uzdali u sreću. Dozvolili ste da problemi ne rešavaju. Zdravlje je veoma promenljivo.

Strelac

Pred vama je večita dilema da li da prihvatite dodatni posao koji donosi bolju zaradu, ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam mogu obezbediti veliku isplativost. Zdravlje opšteg organizma je dobro.

Jarac

Predstoji vam bolji finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate poslovnu dinamiku. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama, već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice. Obratite pažnju na bolju i zdraviju ishranu.

Vodolija

Sve što radite, vraćate se da radite ponovo.  Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi ako očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte podršku. Zdravlje dovoljno dobro.

Ribe

Težite ka poslovnoj slobodi, bolje je da se suzdržite. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, tako ćete izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Zdravlje stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković