in

Dnevni horoskop – Vage moraju da puste prošlost, ovaj znak je psihički umoran

Dnevni horoskop – Vage moraju da puste prošlost, ovaj znak je psihički umoran

Vrlo dobar radni dan imaće svi oni Rakovi koji imaju određenu autonomiju u radu. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Sredina ove radne sedmice mogla bi da donese manje zastoje na poslovnom planu. Preporučuje se da se pozabavite sitnim detaljima, formalnostima, kako biste izbegli previde. Ukoliko nekako uspete da što manje analizirate, onda imate realne šanse da kraj dana dočekate makar na pozitivnoj nuli što se ljubavi tiče. Pojačana nervoza danas.

Bik

Solidan radni dan da Bikovi prvenstveno uspešno srede zaostale profesionalne obaveze, i naprave bolji i precizniji plan za poslovne korake koji ih čekaju u narednom periodu. Što se tiče ljubavnih pokušajte da se što više bavite suštinom a manje sitnicama. Zdravlje je bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Većina tipičnih predstavnika ovog znaka imaće danas dobru astrološku klimu za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, i uspešne dogovore i pregovore. Pažljivo čitajte sve što je u ugovorima i dokumentima. Ma koliko se trudili da ignorišete mešanje prijateljskih i emotivno – ljubavnih osećanja, danas vas očekuju poprilično velika iskušenja te vrste. Osetljivost zglobova na rukama i stopalima.

Rak

Vrlo dobar radni dan imaće svi oni Rakovi koji imaju određenu autonomiju u radu ili se bave privatnim biznisom, gde se neki dogovori konačno mogu iskristalisati i pokrenuti u željenom smeru. Ono što bi moglo malo da vam zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Lavovi bi mogli da očekuju solidan dan na profesionalnom planu ukoliko se pre svega fokusiraju na jednu, najvažniju poslovnu obavezu. Veoma dobar dan imaće predstavnici ovog znaka za koketiranje i šarmiranje na širokom frontu, ipak, obratite pažnju na ljubomoru, i priče rekla – kazala. Moguća nesanica.

Devica

Evo jednog radnog dana da većina osoba rođenih u znaku Device malo predahne, ili makar da se uz dobru organizaciju više nego uobičajeno oslone na najbliže saradnike. Sreda bi mogao da bude dobar dan u sferi ljubavi, ukoliko ste skupili hrabrost da pokažete neku konkretniju inicijativu prema dragoj osobi. Fizička aktivnost na otvorenom bi vam prijala.

Vaga

Za veliki uložen rad i trud realno je da dobijete pohvale, ali vas mogu iznenaditi i ponude nekih osoba od ranije za novu saradnju ili angažovanje. Iako dan suštinski nije loš za ljubavna dešavanja, uglavnom ćete se baviti nekim nebitnim detaljima iz prošlosti, i samo sebe i dragu osobu opteretiti bespotrebno. Osećaj fizičkog umora.

Škorpija

Nije neki posebno povoljan dan za ekstra rezultate na profesionalnom planu, ali itekako može biti dobar i efikasan za pregrupisavanje i reorganizaciju poslovnih ciljeva. Očekujte podršku i pomoć nekog od saradnika od poverenja. Svi bitni parametri ukazuju na prosečan dan u sferi ljubavi, ali makar oni najtipičniji predstavnici Škorpije mogu na svoju inicijativu učiniti dan interesantnijim od očekivanog. Alergijske reakcije kože mogu vam izazvati manje probleme.

Strelac

Bezmalo sve postavljene profesionalne ciljeve ostvarujete, ali po koju cenu. Danas bi trebalo da se pozabavite planom za bolje i ekonomičnije trošenje energije. Prvenstveno ste usmereni ka sebi i sopstvenim ljubavnim potrebama, ali evo jednog dobrog dana da nešto više pažnje i vremena posvetite dragoj osobi. Moguća nervoza, napetost.

Jarac

Vredan i marljiv rad daje rezultate prvenstveno na duže staze, većina Jarčeva danas bi mogla dobiti i neku kratkoročnu profesionalnu satisfakciju. Tipični predstavnici koji su slobodni i željni akcije na polju ljubavi, imaće danas povoljnu klimu da se pokažu i urade nešto konkretno. Nema razloga za veće zdravstvene brige.

Vodolija

Još jedan vrlo dobar dan očekuje Vodolije ukoliko imaju želje i volje da se profesionalno dokazuju, i čak pokrenu inicijativu za neke nove, avangardne poslovne ideje. Ovo nije najpovoljniji dan da bilo šta forsirate u sferi ljubavi, bilo da želite raščišćavanje nekih  nejasnoća sa voljenom osobom ili ste namerni za osvajačke akcije. Zdravlje je vrlo dobro.

Ribe

Velika je verovatnoća da kraj radnog dana dočekate u pozitivnom raspoloženju, ponajviše zbog toga što ste uspešno rešili neke zapetljane situacije vezane za dokumentaciju i papirologiju. Prilika za pokazivanje simpatija i koketiranje trebalo bi da bude više, na vama je da se aktivirate i napravite makar jedan korak u pokazivanju svojih aspiracija. Izuzev osećaja psihičkog umora nema većih zdravstvenih upozorenja.