in

Dnevni horoskop – Strelčevima je zdravlje dobro, a ovaj znak je u ljubavi nezadovoljan

Bikovi su veoma temeljni i dobro fokusirani, Vage u ljubavi prave dugoročne planove. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Podrška autoriteta i saradnika danas je na dobroj ceni kod vas. Zato imate dovoljno motiva da uradite sve što zamislite. Partner vas i dalje podržava u aktivnostima koje se tiču finasija. Zajednički dogovor je ključ. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Venera u dobrom aspektu sa Saturnom ima odlično delovanje na vaš poslovni dan. Veoma ste temeljni i dobro fokusirani. Polje ljubavi je stabilno i veoma opušteno. Imate prilike za zabavu i druženje. Odlično se osećate i zdravlje je bez promena.

Blizanci

Danas vas baš svi vole i potpuno su prepušteni vašim liderskim odlukama. Na polju ljubavi odlična komunikacija i još bolja prilika da upoznate stariju osobu koja može biti dobar oslonac u svim problemima. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Rak

Podrška porodice prijatelja i okruženja je ključni faktor za vaše današnje samopouzdanje. Imate šanse da se snađete u svakom problemu. U ljubavi ste i dalje nezadovoljni ali danas dovoljno fokusirani na druge situacije. Zdravlje veoma dobro.

Lav

Inspiracija je prava reč za današnji dan. Vodolija i Vaga su znaci iz kojih vam stiže inspiracija i energija. Ljubavne prilike su sjajne i vi ste na svom terenu. Istina je da vam prija da ste u centru pažnje. Nemate tegoba u opštem zdravlju.

Devica

Odličan dan da izgladite neki poslovni odnos i razgovarate o budućim potezima. Bitno je da ste dostupni za dogovor. Polje ljubavi je u dobroj situaciji ako ste u vezi. Usamljene Device mogu računati na prijatelja. Zdravlje je bez veće promene.

Vaga

Venera iz vašeg znaka Vage je u dobrom aspektu sa Saturnom u Vodoliji zato je danas za vas stabionost na poslu najvažnji element bilo koje priče. U ljubavi pravite dugoročne planove i to predstavljate svom emotivnom partneru. Zdravlje bez tegoba.

Škorpija

Veoma ste motivisani da ulepšate ili dodatno popravite posao i poslovne razgovore. Imate dobre šanse da dogovorite novi posao. Prilike u ljubavi su više tajanstvene nego javne. Krijete od sebe i drugih osećanja. Zdravlje je veoma solidno.

Strelac

Danas ste krajnje pouzdani i lojalni i imate podršku autoriteta. Imate sjajne prilike za materijalne kombinacije. Polje ljubavi je inspirisano blagim flertom koji vas uvodi u odlično popodne. Starija osoba je na vašem nišanu. Zdravlje dobro.

Jarac

Odličan dan za mnoge dugoročne poslovne planove i ciljeve. Imate dovoljno motivacije da razmišljate unapred. Polje ljubavi je stabilno i podložno dobrim planovima za budućnost. U svemu imate podršku voljene osobe. Zdravlje je bez većih tegoba.

Vodolija

Stabilnost i dugoročnost su vaši današnji ciljevi. U svemu želite jasnu situaciju bez mnogo nepotrebnih činjenica. U ljubavi ste veoma odlučni da krenete u ozbiljnu priču sa starijom osobom. Potrebna je stabilnost. Zdravlje je dobro.

Ribe

Bolji odnosi sa ljudima i svakako sjajni dogovori. Imate dobre prilike da stabilizujete posao. U ljubavi ste zreliji a time i spremni za zajedničke planove. Veoma ste ozbiljni ako danas obećavate lojalnost. Nemate veće zdravstvene tegobe. 

Piše astrolog Vesna Trajković