in

Dnevni horoskop – Strelčeve očekuje turbulentan dan, a ovaj znak ulazi u ljubavnu avanturu

Blizancima je solidno stanje u ljubavnom životu, Vodolija ima dovoljno motivacije da bude zapažena. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Odličan dan da uradite poslove pre vremena koje ste planirali. Iskoristite slobodno vrem za sebe i svoje potrebe. Emotivno ste fleksibilni jer osećate empatiju prema voljenoj osobi. Slobodni Ovnovi mogu ući u ljubavnu avanturu. Zdravlje dobro. 

Bik

Niste na odmoru a danas se upravo tako osećate, veoma opušteno. Svejedno je da li je pred vam puno ili malo zadataka i posla niste fokusirani. Raspoloženi ste za opuštanje, humor i šalu ali to partner neće prihvatiti. Zdravlje je dovoljno solidno.

Blizanci

Tokom dana imate puno razgovora a jako malo praktičnog učinka. Iskoristite vreme na kvalitetniji način a ne za puku priču u prazno. Solidno je stanje u vašem ljubavnom životu pa ne morate ništa menjati ni dodati. Zdravlje je veoma dobro.

Rak

Muče vas osnovane brige koje još uvek nisu došle na red. Imajte povrenje u blisku okolinu. Kada zataji podrška partnera uvek je zameni podrška cele porodice. Sledi vam intezivno večernje druženje sa bliskim prijateljima. Zdravlje dobro.

Lav

Imate odličnu a obnovljenu energiju i dobar elan za posao. Zato su današnji rezultati bolji od nekih prethodnih. Niste pasivni posmatrač u ljubavi ali nemojte biti dosadni i navalentni. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

Devica

Kada ste tvrdoglavi tada ste nervozni a to donosi greške u koracima na poslu. Pokušajte da saslušate i druge osobe jerniste baš uvek u pravu. Polje ljubavi je dobro samo ako je po vašoj volji. Zdravlje je bez većih i hroničnih tegoba.

Vaga

Ako ste hteli da napravite novu koncepciju danas vam je idealan trenutak da se konsolidujete i uredite posao baš po vašoj meri. Ljubavne prilike su veoma naglašene ali pre svega su i veoma tajanstvene. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Škorpija

Ako ste tajanstveni ne valja ako ste dominantni opet nije dobro zato pronađite sredinu u polsovnom polju dešavanja. Podložni ste intrigama o partneru iako mislite drugačije. Jednostavno danas verujete svima više nego sebi. Zdravlje solidno.

Strelac

Veoma turbulentan dan koji nosi previše nepredviđenih situacija i suludih. Zato ste iscrpljeni i potražite neke mere relaksacije.Pored emotivnog partnera uvećavate osećaj zadovoljstva i kontrole događaja. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

Jarac

Posao i obaveze se i nižu jedna za drugom ali vi ste u obnovljenoj energiji. Zato vam današnji posao neće predstavljati problem. Povedite računa o novcu koji dolazi i koji brzinom svetlosti odlazi. Ljubavne prilike bez promene. Zdravlje dobro.

Vodolija

Danas je na redu poslovni napredak jer ste ušli u novu priču karijere. Imate dovoljno motivacije da budete zapaženi. Emotivni izazov nije ništa drugo nego lekcija koja vam je potrebna. Polje zdravlja izražava blagu pshičku nestabilnost.

Ribe

Maštanje je vaš današnji spas od ozbiljnosti posla. Međutim pokušajte da je navodite na realne prilike. Nikad se ne zna gde su granice između mašte i stvarnosti. Polje ljubavi je stabilno ako ste u vezi ili braku. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković