in

Dnevni horoskop – Škorpije u ljubavi prave planove, a ovaj znak čeka zanimljiv dan

Bikovima je odlično opšte zdravlje, Vodolija je lojalna i veoma operativna pa nema problema sa poslom. Evo šta donosi dnevni horoskop. 

Foto: Pexels

Ovan

Niko ne može da vas razuveri da je danas loš dan ii da može nešto da vas spreči u delovanju. Zato je ovo odlična prilika za vašu direktnu energiju. Stabilni ste u idejama i poslovnim projektima. Partnerski odnosi su dobri. Zdravlje je solidno.

Bik

Danas niko ne može da vas obmane jer ni jedna iluzija i laž ne može da prođe. Spremni ste da saspete istinu u lice. Obzirom da ste danas veoma emotivni partner to primećuje i spremna je da vam pruži pažnju. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Blizanci

Odličan je dan za poslovne dogovore ali ako imate neku dilemu tražite savet od iskusnijih i obavezeno starijih kolega. Danas želite stabilnost u planovima obavezama i ljubavi. Niste spremni za zagonetke i prepucavanje. Zdravlje   odlično.

Rak

Razmenjujete ideje i kreativnost sa saradnicima i osobama od poverenja. Zato ste danas veoma operativni i svoji na svome u poslu. U ljubavi ste podložni kritikama koje su pozitivne i dovoljno moćne da vas razbude. Polje zdravlja nije ugroženo.

Lav

Lagodni poslovi i malo lepog dodatnog uzbuđenja čine vaš dan veoma zanimljivim. Imate dobre šanse da popravite odnos sa starijim saradnikom. Polje ljubavi je obeležno iskazivanjem osećanja i iskrene bliskosti. Zdravlje je stabilno i veoma dobro.

Devica

Nema danas za vas impulsivnog reagovanja već usmerene smirene rekacije na izazove. Zato imate dobre poslovne rezultate koji su veoma korisni i drugima. U ljubavi ste spremni da zaplovite u dugu i ozbiljnu vezu. Opšte stanje zdravlja solidno.

Vaga

Pronađite malo prostora i vremna da  svakodnevnicu pretvorite u dobre poslovne uspehe. Neki od njih su vezani za budućnost. Polje ljubavi je okupirano praktičnim zadacima. Finasije zauzimaju prvo mesto. Zdravlje je dovoljno dobro i stabilno.

Škorpija

Sladak je umor koji osećate jer danas imate dovoljno prilika da budete poslovno zadovoljni. Podrška saradnika je dobar vetar u leđa. Na polju ljubavi ste u žurbi sa planovima. Usporite niko neće pobeći. Zdravlje bez većih hroničnih promena.

Strelac

Iako je danas prisutna poslovna panika i stres vi nećete poddleći toj energiji. Imate janse i precizne ciljeve pa nema mesta panici. Ako ste slobodni ne nadate se ljubavi ali vas ona može iznenaditi na neobičan način. Zdravlje  veoma solidno.

Jarac

Izazovi dolaze iznenada i  vi ste spremni da ih u trenu rešite. Tako da je vaš poslovni svet stabilan i bez neke prilike da se uzdrma.Mala slatka i nedozvoljena tajna u ljubavi služi vam da pobvegnete od realnosti. Odlično je zdravlje.

Vodolija

Sporiji ritam na poslu je pravi način da uživate u svakom zadatku i obavezi. Lojalni ste i veoma operativni pa nema problema sa poslom. Ako upoznate čudnu osobu ona se može zadržati duže u vašem životu. Polje zdravlja bez većih promena.

Ribe

Nije povoljno da teošite novac jer razmišljate o investiciji. Ne ide jedno sa drugim pa povedite računa o troškovima. Značajna i duboka komunikacija sa partnerom širi razumevanje i dubinu osećanja. Zdravlje je sasvim dobro i veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković