in

Dnevni horoskop – Škorpije da smanje ljubomoru, a ovaj znak je zreo za promene

Blizanci se danas svađaju sa svim osobama od autoriteta, Vodolijama je zdravlje stabilno i dobro. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Vaša nervoza i nestrpljivost rađa impulsivnost u radu i saradnji sa kolegama. Ne vatrirajte na svaku reč i potez. Emotivno ste spremni da unesete nove potrrebe u vezi ili braku. Još samo da partner pristane na vaše zahteve. Zdravlje je dobro

Bik

Pokušajte da odolite iskušenju da se posvađate sa prvom osobom koja vam  se obrati. Razmišljate o ulaganju u nekretnine. Nesigurni ste u odlukama. Na emotivnom polju  raspoloženi ste za razumevanje i razgovor.  Uživate u dobrom zdravlju.

Blizanci

Danas se svađate sa svim osobama od autoriteta jer ne trpite naređenja. Pokušajte da smirite poriv za svađu. Na polju ljubavi nema potrebe da se branite već da učestvujete u dnevnim obavezama i prilikama. Vaše zdravlje je veoma dobro.

Rak

Merkur ne dozvoljava da se opustite zato razmišljate o svojim postupcima. Zreli ste za bitnu promenu. U ljubavi potrebno je da se prilagodite okolnostima koje zahtevaju pravovremene reakcije. U okruženju poštuju vas i vole. Odlično zdravlje.

Lav

Danas sve radite polako i smišljeno pa će rezultati biti upravo takvi spori ali dobri.Ako je moguće posvetite se sebi da bi mogli da napunite baterije. Pokušajte da ne kritikujete partnera jer ne znate šta hoćete.Zdravlje bez većih promena.

Devica

Ako imate stalni posao očekujte smanjeni obim rada. Promene na poslu mogu doći iznenada i neočekivano. Ljubavni problemi su prisutni samo su dobro potisnuti. Potreban vam je manji odmor od svega. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

Vaga

Uživajte u današnjim mnogobrojnim poslovnim prilikama. Polako odlučite koje želite da prihvatite. Imate poslovni tim i nema prepreke za vas. U emotivnoj vezi partner popušta jer se nada jačoj ljubavi. Ograničavate svoju ishranu baš preterano.

Škorpija

Posvetite dan nekim novim potezima na poslu. Neće vam smetati timski rad i konsultacije sa kolegama. Kod vas je u pitanju ljubavna kriza koja nije duboka ni nepremostiva.  Malo smanjte kontrolu i ljubomoru. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Strelac

Za vas je  danas povoljan dan jer ste puni energije. Vaši poslovni potezi su iscrpljujući ali pametni.Ne smeta vam  temperatura u ljubavi jer ste probudili strast prema osobi koja vam se jako dopada. Imate sasvim dobro i solidno zdravlje.

Jarac

Kako danas budete rešili problem to će vam biti pokazatelj za sledeće koji dolaze. Pokušajte da osmislite poslovnu strategiju. Moguće je da ne mešate privatni i poslovni život pa pokušajte u tom pravcu.   Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

Vodolija

Nakon napornog dana usvojićete neke principe opuštanja i odmora. Napunite baterije kakao bi sutra nastavili poslovnu vrtešku. Doneli ste odluku o emotivnim izazovima ali se danas ne pridržavate tih principa. Zdravlje je stabilno i dobro.

Ribe

Opterećeni ste novčanim problemima i zapostavljate posao i sve situacije koje vam dolaze. Imajte u vidu da ste  odgovorni. Odličan emotivni dan. Nadajte se lepo provedenim ljubavnim trenucima u zagrljaju partnera. Puni ste energije i snage.

Piše astrolog Vesna Trajković