in

Dnevni horoskop – Ribe su veoma osetljive, a ovaj znak mora pronaći kompromis u poslu

Blizanci imaju novi plan ako su u dugoj vezi, Vage su odlične sa zdravljem. Evo šta će nam danas doneti dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Malo toga danas zavisi od vas zato je poželjno da smanjite veliku tenziju da ne eksplodirate. Na polju ljubavi nemate baš prave probleme jer one koji vas pritiskaju tiču se putovanja. Priznaćete da su to lepi problemi. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Volite da kritikujete saradnike ali se pobrinite da imate neku granicu. Loše raspoloženje na poslu ne nosite u vašu kuću. Zato ste u partnerskim odnosima stabilni i veoma posvećeni zajedničkim planovima. Budite disciplinovani u zdravoj ishrani.

Blizanci

Veoma ste fokusirani na nove poslovne zadatke zato ne primećujete saradnike koji izbegavaju razgovor sa vama. Imate novi plan ako ste u dugoj vezi. Pokušavate da promenite taktiku i očekujete poboljšanje. Zdravlje je dovoljno solidno.

Rak

Nikako niste spremni na ustupke ali ste za svaki kompromis koji je dobar za obe strane. Nalazite zajedničko rešenje. Jedan Jarac nije više zauzet pa uradite nešto po pitanju bliskosti. Niste više suvišni čak ste potrebni. Zdravlje dovoljno dobro.

Lav

Današnji dan je dobar i loš samo malo haotičan jer ne stižete na sve strane. Kada se saberete niste toliko loši na poslovnim zadacima. U ljubavi duvaju dobri vetrovi poverenja iako vi imate neke male tajne. Nepoznati manji bolovi u stomaku. 

Devica

Zaboravni ste namerno jer ne volite da vam se neko meša u posao. Niste navikli na ortački rad jer se nikada ne oslanjate na druge osobe.  Niste u vezi ali jeste u prijateljskom odnosu. Ništa ne pokazujete a osoba nije vidovita. Zdravlje dobro.

Vaga

Od nervoze i ljutnje nećete danas imati ništa zato pokušajte dogovorom sa konkurencijom. Napokon ste u nekoj vezi dobili poštovanje koje ste dugo tražili. Zato uzvratite harmoničnim očekivanjima bez preterivanja. Odlično je vaše zdravlje.

Škorpija

Možete do prekosutra biti uporni ali neće vam se složiti sve poslovne puzle i kockice. Potrebni su kompromisi u početku dogovora. Ako ste nedovoljno organizovani prepustite partneru da vas danas povede u lepe događaje. Zdravlje dosta dobro.

Strelac

Kada biste imali svog klona postigli bi ono što ste zacrtali. Zato danas imate previše posla i previše napetosti da bi i dalje prihvatali dodatne obaveze. Sigurni ste u svoje mišljenje i ne želite da ga menjate. Zdravlje je veoma promenljivo.

Jarac

Kod vas je i dalje sve prenaglašeno zato ste skloni bežanju od ljudi i problema. Nedostaje vam jedna Škorpija ali zadovoljite se Bikom koji vas zaljubljeno gleda i ne diše. Imate nove prilike na polju ljubavi. Moguća upala nervnih završetaka.

Vodolija

Nedostaje vam jedan poslovni saradnik pa ste pomalo tužni zbog toga. U ljubavi ste i dalje veoma zahtevni a emotivni partner pati zbog vaše naravi. Imajte u vidu da su u vezi uvek potrebe dvoje ljudi. Zdravlje je dovoljno solidno i stabilno.

Ribe

Nije vam još vreme da menjate posao jer niste načisto gde biste krenuli dalje. Imate više mogućnosti ali se niste odlučili. Veoma ste osetljivi kada je su osećanja i ljubav na rasporedu. Pokušavate da ogrubite ali to nije moguće. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković