in

Dnevni horoskop – Ribe moraju da nađu kompromis, a ovaj znak ima podršku voljene osobe

Rakovima nije baš dan za mogućnosti, već neke realne prilike, Devica je danas na sigurnim temeljima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Vaše današnje raspoloženje ne može umanjiti ni mnogo posla. Imate dovoljno volje da prebrodite sve izazove. Nemoguće strpljenje je vaš faktor dobrih prilika. U ljubavi manje  prepirke nestaju i širite pozitivnu energiju. Zdravlje dovoljno dobro.

Bik

Više komunikacije sa ljudima poboljšaće vaše poslovne prilike. Imajte poverenje u sopstvene veštine. U ljubavi imate podršku voljene osobe. Napravite lagane dogovore sa emotivnim partnerom da uživate u danu ljubavi. Polje zdravlja nije ugroženo.

Blizanci

Nije vam potrebna stimulacija za svađu raspoloženi ste da se sukobite sa svima koji vam se obrate. Potrebno da se oduprete raspravama koje vas ne vode u dobrom pravcu.Slabe su prilike za ljubav jer se oslanjate na partnera. Zdravlje je dobro.

Rak

Nije baš dan za mogućnosti već neke realne prilike. Imate značajani poziv u vezi isplate od nadređenih osoba sa posla. Kada imate previše pažnje u ljubavi vi tražite još i zato nastaje još veći problem sa partnerom. Odlično je stanje zdravlja.

Lav

Pokažite sebi koliko možete biti fleksibilni jer vam je to danas najveći mogući zadatak. Odmakli ste od ostale konkurencije ali vi to ne vidite. Iskoristite okupiranu prednost. Položili ste test kod voljene osobe. Veoma ste zdravi i vitalni.

Devica

Vi ste danas na sigurnim temeljima i zato imate kvalitetne poslove. Našli ste povoljan balans na poslu i u okruženju. Neke ljubavni problemi se ponavljaju i veoma vas opterećuju. Rešite te sitne ljubavne izazove. Pokušajte da biti u top formi.

Vaga

Toliko želite da imate jače i veće prihode da ste odlučni da se prihvatite još odogovornog jednog posla. Razmislite o hobiju koji može doneti novac. Kad god odustanete od emoccija neko zatrese vaše srce. Nemate veće i hronične zdravstvene tegobe.

Škorpija

Nema vam druge nego da uložite dodatni napor i savladate prepreke na poslu. Imate podršku porodice i koristite te mogućnosti. Osmislite malo drugačije principe u ljubavnom odnosu jer bi vam to donelo očekivanu izvesnost. Jačajte imunitet.

Strelac

Delite obaveze na prioitetne i manje važne a svi vam dišu za vratom. Poznati ste po lažnoj predusetljivosti a danas to koristite u velikim količinama. Danas možete biti bogatiji za jedno novo poznastvo. Zdravlje je stabilno i veoma dobro.

Jarac

Zalud su svađe i rasprave jer je Merkur u Devici i dalje retrogradan i donosi vam ponavljanje poslovnih problema. Ne razmete se sa voljenom osobom ali želite iste ciljeve. Pokušajte da ga razumete jer je jasan. Polje zdravlja bez većih tegoba.

Vodolija

Vi i retrogradni Merkur u Devici niste dobra kombinacija na poslu jer vi hoćete napred a on vas vraća u prošlost. Prrevelika očekivanja prave problem u poslu. U ljubavi niste odmakli od početka u vezi ili braku. Odlično vaše opšte zdravlje.

Ribe

Radite stihijiski i bez razmišljanja a to vas dovodi do grešaka. Pokušajte da nađete kompromis sa kolegama sa posla. Koliko god volite svog partnera ne preterujte u davanju ljubavi jer to može da bude zamorno. Nemate zdravstvenih tegoba. 

Piše astrolog Vesna Trajković