in

Dnevni horoskop – Rakovima su ljubavne prilike nepromenljive, ovom znaku je zdravlje solidno

Device će na poslu sačekati iznenađenje u obliku promene planova, Jarac ima dobre prilike da osnuje jedno dobro i novo poznastvo. Evo šta donosi dnevni horoskop. 

Foto: Unsplash

Ovan

Niste u lošoj formi ali ste dovoljno lucidni da pomognete svima pa i onima koji to ne traže. Danas činite dobra dela jer se tako osećate bolje. Isto tako se ponašate i u partnerskim odnosima. Veoma ste tolerantni. Zdravlje je sasvim dobro.

Bik

Danas ste pod udarom jake intuicije i zato pojačano osećate ljude i situacije. To nije slučajno jer ste duboko osećajni. U partnerskim odnosima gajite poverenje i fleksibilnost. Slobodni Bikovi danas cene svoju slobodu življenja. Zdravlje  dobro.

Blizanci

Prepoznali ste svoj isceljujući način humora pa ste pod uticajem dobrog raspoloženja. Druženje i zabava su veći prioritet od poslovnih obaveza. Razumevanje i dobra komunikacija vladaju vašim ljubavnim životom. Odlično je opšte zdravlje.

Rak

Velike su šanse da održite dobro raspoloženje sa kolegama sa posla. Imate manje problema i prepreka pa je i dan veoma protočan. Ljubavne prilike su nepromenljive i vi ste zauzeli malo drugačiji stav. Nemate tegobe u opštem stanju zdravlja.

Lav

Humanost je danas na velikoj ceni kod vas. Tranzitni Mesec u Vodoliji čini vaš javni život nepredvidivim. Polje ljubavi je na dobroj osnovi prijateljstva i nemate prilike da se protivite nekim partneskim odlukama. Zdravlje je veoma stabilno.

Devica

Na poslu će vas sačekati iznenađenje u obliku promene planova ili pojedinih dogovora. Na vam je da ne paničite jer već popodne imate drugačije prilike. Ljubav danas gledate kroz novac ili poklone. Nije vam stalo do osećanja. Zdravlje solidno.

Vaga

Manje je obaveza na poslu ali dovoljno komunikacije sa poslovnim partnerima. Raspoloženi ste da radite do kasno. Na polju emocija vlada velika želja za promenom na bolje. Učinite nešto i ne čekajte druge da povuku potez. Zdravlje dobro.

Škorpija

Nepredvidive okolnosti na poslu ako se bavite privatnim biznisom. Imate male prepreke jer ste nedefinisiani u potrebama. Nalazite se u danu suprotnosti sa emotivnim partnerom. Ni kontra reakcije nisu nemoguće. Bez većih tegoba u zdravlju.

Strelac

Na poslu očekujte nagle preokrete ali vi ste i na to navikli. Tako da nema problem za vas. Kontakti i komunikacija sa kolegama ide svojim uobičajenim tokom. Polje ljubavi je uzdrmano  iznendnim postupcima emotivnog partnera. Zdravlje dobro.

Jarac

Nikako ne možete preterati u razgovorima koji pojednostavljuju poslovne zamke. Imate dobre prilike da osnujete jedno dobro i novo poznastvo. Pozitivni uticaji okoline dobro deluju na vaš emotivni odnos sa voljenom osobom. Zdravlje bez promene.

Vodolija

Tranzitni Mesec je u vašem znaku a to znači da ste na svom terenu. Niste prisutni u realnosti nego živite svoju odabranu priču. Kreativnost je zapanjujuća do te mere da ni vi ne primećujete koliko ste drugačiji. Odlično je  opšte zdravlje.

Ribe

Senzacija tranzitnog Meseca u Vodoliji u vašem polju podsvesti čini nepodnošljivim realne poslovne probleme. Zato bežite u svoj svet mašte kako bi odmorili glavu od mnoštva situacija koje vas realno ne zanimaju. Zdravlje je sasvim solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković