in

Dnevni horoskop – Rakovi vladaju situacijom na poslu, ovaj znak je posvećen partneru

Ovan danas radi pod pritiskom, Jarčevima je polje ljubavi turbulentno jer su zapostavili emotivnog partnera. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Danas radite pod pritiskom jer ćete imati zahtevnije poslovne obaveze. Ipak to vas neće dovesti u napetu situaciju. Smanjite kritike prem partneru da ne bi ušli u raspravu. Krajem dana susret sa starim prijateljem. Zdravlje je veoma stabilno.

Bik

Nije vam potrebna podrška jer ste danas spremni za sve izazove. Vaša vedra strana ličnosti doprinosi opuštenom emotivnom i ljubavnom životu. Imate dobre šanse da se zabavite u dobrom društvu. Zdravlje je sasvim dobro i bez većih tegoba.

Blizanci

Nemojte pokušavati sa dominacijom među saradnicima jer ćete  naići na otpor koji vam neće prijati. Idealan dan da se odmorite u utoćištu doma ili pored voljene osobe. Potrebna je podrška od partnera koja neće izostati. Odlično je zdravlje.

Rak

Vaša odlična verbalna veština dolazi do punog izraza. Zato vladate situacijom na poslu ali i u okruženju. Povremena ljubomora pravi problem u vašim partnerskim odnosima. Vaši glavni aduti su ljubav i poverenje. Zdravlje je veoma promenljivo.

Lav

Odlični ste na pslu i kada je potrebna manipulacija rečima. Verbane igre su vam omiljena poslastica na poslovnom polju. Slobodni Lavovi mogu imati lepu avanturu sa osobom koju poznaju dok će zauzeti posvetiti vreme porodici. Zdravlje bez tegoba.

Devica

Danas vas vozi neopisiv poslovni zanos. Uspevate sami sebe da motivišete na poslu i u saradnji sa ljudima. U emotivnom svetu ne obraćate pažnju na lažna obećanja i priče. Pokušajte da budete realni bez mnogo samoobmane. Zdravlje bez promena.

Vaga

Nećete biti impulsivni ali je moguće da vam se neće dopasti način poslovnog dogovora ili razgovora. Ipak do podneva nalazite način da prevaziđete neudobne prepreke. U ljubavi ste posvećeni partneru i porodici. Zdravlje je veoma solidno.

Škorpija

Dobro je vreme da koristite svoje načine i sposobnosti da bi napredovali na poslovnom polju. Vaši potezi direktno zavise od trenutnih okolnosti. Manje nesuglasice donose rasprave ali su kratke i veoma mlake. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Danas je bitno da smanjite dinamku koju ste sami nametnuli. Mejlovi su čudo iznenađenja ako ih pročitate i odgovorite. Emotivno ste zainteresovani za osobu koja nije slobodnog statusa pa zato razmišljate o tajnoj vezi. Odlično je zdravlje.

Jarac

Dogovori i saradnja sa strancima donose bolju poziciju u firmi. Karijera je na visokoj putanji i vi to vidite. Polje ljubavi je turbulentno jer ste zapostavili emotivnog partnera. Pronađite vreme za ljubav i emocije. Zdravlje nije ugroženo.

Vodolija

Dobijate ponude za posao i novu vrstu saradnje izberite najbolje plaćenu. Na vama je da sagledate sve uglove takvih promena. Imate mogućnost da iznenadite voljenu osobu jednim neobičnim gestom. Začinite ljubavnu priču. Odlično se osećate.

Ribe

Oslonite se na svoju odličnu dovitljivost i urođenu promišljenost kad želite da rešite veliki problem.Međuljudski odnosi su pravi problem koji treba da rešite.Pokušajte da nađete više slobodnog vremena za ljubav. Zdravlje je stabilno i odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković