in

Dnevni horoskop – Lavovi sve što danas rade ima posledice, ovaj znak nema tegobe

Bik u ljubavi testira živce emotivnog partnera, Vodolija interese emotivnog partnera stavlja ispred svojih. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Iako je tranzitni Mesec u Strelcu vi ste sluđeni obavezama i ljudima koji vas okružuju. Nema potrebe da se osećate beznadežno jer su novi poslovi pred vama. Imate nove  mogućnosti. U ljubavi  dolazi do dogovora koji želite. Odlično zdravlje.

Bik

Danas ste veoma usporeni pa čekate na obeveze umesto da ih rešavate. Neke poslovi će prosto pasti u vaše krilo, nemojte ih odgađati. U ljubavi  testirate živce emotivnog partnera pa nije jasno šta hoćete od svega. Zdravlje bez većih tegoba.

Blizanci

Danas ste okupirani finansijskim prihodima. Razmišljate kako da napunite bankovni račun.  Posegnite za malo većim obavezama da bi obnovili lične vrednosti.  U ljubavi ste zahtevni a time i nezadovoljni i neraspoloženi. Zdravlje veoma dobro.

Rak

Provedite ovaj dan aktivno, pozovite društvo, organizujte piknik. Muče vas ljubavni problemi, zapitajte se koliko ste iskreni u vezi. Slobodni Rakovi mogu da očekuju poziv od stare ljubavi, ovo nije veza kojoj bi trebalo da se vratite. Pijte više vode.

Lav

Sve što danas uradite ima posledice na sutrašnji dan. Napravite nekoliko manjih kompromisa da vam bude lakše.  Doneli ste emotivnu odluku i ne odustajete od principa koje ste glasno rekli.Ljubav se pojačava samo ako vi to želite. Zdravlje dobro.

Devica

Vaša današnja kreativnost je u punom jeku. Najsrećniji ste kada imate poslovne zadatke i zaduženja. Imate neodoljivu želju da  kupujete nepotrebno. Danas ste sa dobrim prihodima u banci i radujete se. Na polju zdravlja bez hroničnih tegoba.

Vaga

Radite dva posla jedan ćete zapostaviti. Pokušajte da rasporedite energiju na oba posla da ne bi podbacili. Najbolje se osećate kada ste  zaljubljeni ali to nije danas. Ipak neki mali emotivni izlet ne bi škodio. Zdravlje je sasvim dobro.

Škorpija

Ukazujete veliko poverenje osobi koja to ne zaslužuje.Imate odlične poslovne kontakte koje bi mogli iskoristiti i za dobre prijatelje. Dugo vam je trebalo da shvatite partnerske potrebe u ljubavi i emocijama.  Nemate veće hronične tegobe.

Strelac

Sigurni ste u sebe i nemate velike probleme na poslu i sa kolegama. Novi ambiciozni poslovi su pred vama samo ako imate samopouzdanja. U ljubavi možete zaboraviti prošlost i stvoriti nove prilike ako to želite. Na polju zdravlja bez  tegoba.

Jarac

Ako pripadate onim Jarčevima koji uživaju na poslu danas će vam stići dodatni novac.Odlična saradnja sa kolegom i dobar dogovor. Pozitivan stav u ljubavi doprinosi odličnom emotivnom danu sa voljenom osobom. Manji problem sa stomakom i varenjem.

Vodolija

Nije potrebno da ste skromni ako želite da ispoljite kreativnost. Nije potrebno da imate podršku več poverenje u svoje mogućnosti.  Interese emotivnog partnera stavljate  ispred svojih ličnih potreba. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Ribe

Nije potrebno da se danas bavite osobama u problemu već da rešite svoje stambeno pitanje. Pronađite rešenje koje će svima odogovarati. Možete imati dobre predloge od voljene osobe. Pronađite kompromis sa strahovima.Solidno je zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković