in

Dnevni horoskop – Lavovi imaju probleme sa varenjem, a ovom znaku je odličan dan za posao

Vodliji su potrebne promene kada je u pitanju ljubav, Bik može imati probleme sa alergijom. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ne možete očekivati  da ćete imati neke komplikacije koje ćete uspeti da rešite samo uz pomoć saradnika, potrebna je vaša aktivnost. Između vas i voljene osobe postoji nekoliko nesuglasica, ali kompromis uvek može da se nađe. Pazite na krvotok.

Bik

Prekid jedne duge poslovne saradnje može doneti više štete nego koristi. Biće vam potrebno duže vreme da se od toga oporavite. Pred vama je period koji može veoma lako može doneti neku sasvim novu osobu u život. Problemi sa mogućom alergijom.

Blizanci

Poslovni problemi su jaki i snažni, ali se lakše rešavaju. Današnji dan vam je jako povoljan da izrazite kreativnost. Nemate velike skokove nepredviđenih ljubavnih situacija ako ste u vezi ili braku. Pad imuniteta može biti veoma naglašen.

Rak

Pred vama je dan koji može da vam donese nove poslovne odluke, ali i moguće kompromise. Skoncentrišite se na prioritete. Nakon promena koje ste imali na polju ljubavi, konačno dolazite do stabilnosti. Zdravlje je dovoljno dobro

Lav

Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ćete imati neke nove i potpuno nepredviđene probleme. Ukoliko ste u braku, očekuje vas dan u kojem nećete imati baš najbolje slaganje sa voljenom osobom. Problemi sa varenjem.

Devica

Moguće je da nećete imati previše mogućnosti za promene i nove projekte danas. Niste osmislili današnji plan aktivnosti. Možete da očekujete da sa emotivnim partnerom napokon rešavate probleme koje ste imali do sada. Nemate tegobe sa zdravljem.

Vaga

Očekuju vas veći troškovi koji bi mogli da vas opterete i dovedu u nepriliku na polju finasija. Važno je da budete spremni na prilagođavanje. Možete da se oslonite na emotivnog partnera. Vaš odnos je stabilan. Zdravlje je sasvim dobro.

Škorpija

Dan pred vam donosi pozitivne poslovne aktivnosti. Pred vama je period koji vam donosi mir i stabilnost, ali i dobre poslovne planove. Prilično ste razdražljvi i porodične nesuglasice vas opterećuju. Svađate se sa svima. Zdravlje je dobro.

Strelac

Napetost koja vas prati bi mogla da eksplodira danas. Nije vam povoljan period za posao i nove aktivnosti. Možete da se nadate novim promenama na polju ljubavi. Poznanstvo koje ste ostvarili uvodi vas u moguću vezu. Odlično je zdravlje.

Jarac

Niste sasvim zadovoljni okolnostima koje imate na poslu i sa saradnicima pa se trudite da na neki način menjate svoju organizaciju. Očekuje vas dan u kojem će biti čestih svađa sa voljenom osobom. Mogući su manji problemi sa zdravljem.

Vodolija

Preporuka je da se ne upuštate u veće poslovne rizike, ali ni u veće konflikte na poslovnom polju. Potrebne su vam promene kada je u pitanju ljubav. Niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Povedite račina o krvotoku i krvnom pritisku.

Ribe

Nije povoljan dan za promene i ne dozvolite da vas to demorališe. Potrudite se da na polju posla za sada zadržite ono što već imate. Trenutno ne želite nove obaveze i novu vezu. Prija vam sloboda i maksimalno uživate. Smanjite unos masne hrane.

Piše astrolog Vesna Trajković