in

Dnevni horoskop – Jarčevi moraju smanjiti troškove na minimum, ovom znaku je zdravlje bez tegoba

Ovan je danas raspoložen za druženje sa prijateljima, Vaga je pravedna u mislima ali to neće danas sprovesti u delo. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Nezgodno reagujete na poslovne prilike pa je moguće da uđete u raspravu sa poslovnim saradnicima. Nemate prag toleranccije i rasprava može da traje do kasnih popodnevnih sati. Danas te raspoloženi za druženje sa prijateljima. Odlično je zdravlje.

Bik

Nije potrebno da se odmah zamerite sa nadređenima jer osećate nepravdu. Vreme je da ručate sa prijateljicom koja će vas oraspoložiti. Neobični ljudi i događaji dans popunjavaju vaše slobodno vreme. Polje zdravlja bez hroničnih promena.

Blizanci

Ozbiljni ste na poslu, ali neozbiljni u obećanjima kada je u pitanju pomoć. Zato se opredelite ka humanosti i učinite šta možete za starog prijatelja. Praktične varijante u emotivnim odnosima nerviraju vašeg partnera. Zdravlje veoma solidno.

Rak

Pokušajte da budete strogo pozitivni jer je dan pred vama nepredvidiv i veoma promenljiv. U ljubavi budite malo smeliji kada razgovarate sa voljenom osobom. Imate puno prilika za romantične trenutke. Zdravlje je bez većih hroničnih tegoba.

Lav

Zastoji u novcu i finansijama nisu dugotrani već trenutni pa nema razloga da brinete. Prošlost vas juri a vi se odmah predajete jer želite da vidite staru ljubav. Pred vama je neobičan dan pun lepih spleta okolnosti. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Devica

Stabilni ste ali i dalje ne volite nagle preokrete. Ipak danas nećete moći da se odbranite od takvih situacija. Vaš organizacija ljubavnog života je komplikovana i veoma nestabilna. Pokušajte da se stabilizujete. Zdravlje nije ugroženo.

Vaga

Vi ste pravedni u mislima ali to nećete danas sprovesti u delo. Na redu su kompromisi koje odlično negujete. Manji neuspeh u tajnoj vezi neće pokvariti vaš magnetizam. Imate dobru intuiciju i dozvolite da vas vodi. Zdravlje je veoma stabilno.

Škorpija

Finansije su iste ali se posao uvećava. Nešto vam se ne slaže računica na papiru i u realnim okvirima. Pokušajte da promenite strategiju na poslovnom planu. Emotivno ste uzdrmani jer je sve podložno promeni. Zdravlje je veoma promenljivo.

Strelac

Puni energije i veoma dobrih planova zato maksimalno koristite današnji dan. Vaši rezultati su veoma dobri. Međutim gde je tu ljubav i spremnost za druženje i razumevanje. Pokušajte da nađete vreme za emotivni život. Odlično se osećate.

Jarac

Vi ste sve uradili kada je posao u pitanju. Ostalo je samo da dobro pratite tokove novca. Smanjite troškove na minimum jer tako nemate brige oko finasija. Ljubavne prilike prolaze pored vas a da ih vi ne primetite. Polje zdravlja bez promena.

Vodolija

Vi ste danas u elementu da trošite i ono što nemate. Tako da vas posao ne zanima. Možda je i dobro da se pripremite za oluju na poslu. Iako ste navikli da je zanimljivo kada ste sa emotivnim partnerom to danas nije slučaj. Zdravlje dobro.

Ribe

Sve ste platili i uplatili i sada je povoljan trenutak da idete dalje. Zato nemojte odmarati jer vam stižu nove finansije. Kraj dana je povoljan za ljubav i emocije ali ako ste podložni neformalnim odnosima bez obaveza. Zdravlje stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković