in

Dnevni horoskop – Device, odličan dan za kreativnost i dogovore, Vage, budite manje nervozne

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Foto: Shutterstock

Ovan

Postavite prioritete jer vam neke nepredviđene situacije mogu poremetiti planove. Na emotivnom polju jačate tajni život. Venera je ušla u vaše polje tajni, pa su izvesne zakulisne emotivne zamke. Čuvajte ličnu privatnost. Odlično se osećate.

Bik

Koliko je bitno da se prezentujete na najbolji način, toliko je bitno da imate podršku saradnika. Obratite pažnju na te faktore. Poslušajte savet, može vas odvesti na lakši put. Raspoloženi ste za ljubav, ali po svojim pravilima. Solidno zdravlje.

Blizanci

Danas ćete sve kompezovati tajnim pregovorima.  Previše upražnjavate teoriju zavere i pazite da vam se ne obije o glavu. Puno je priče bez realne aktivnosti. Ako vam je  stalo, možete se pomiriti sa prijateljem. Promenljivo je zdravlje.

Rak

Obrišite zabrinutost i ogrnite optimizam, ali ne po svaku cenu. Budite praktični na polju ljubavi, uzvraćajte istom merom. Tokom dana imate kvalitetan odnos sa emotivnim partnerom. Spremni da razgovarate o promeni plana. Zdravlje je veoma dobro.

Lav

Podržite nove planove, bez obzira što ste već utvrdili pravac poslovanja. Imate dobre prilike za dogovore i saradnju, a finasije se povećavaju. Partner neće danas postati bolji, ali će uvideti da ste slični u mnogim stvarima. Problem sa alergijom.

Devica

Odličan dan za kreativnost i dobre prilike za dogovore. Imate tajnu podršku poslovnog partnera, a to vas čini jačim. Danas lako možete poverovati u tajnu ljubav jer vam se to i događa. Emocije su pozitivne i veoma jake. Dobro je zdravlje.

Vaga

Ni danas nećete izgubiti korak sa sopstvenim izvorom motivacije, zato nastavite napred. Odlična saradnja sa strancima ili u inostranstvu. Ne možete promeniti karakter emotivnog partnera, ali možete učiniti prvi korak. Prati vas velika nervoza.

Škorpija

Nije nemoguće da danas budete nedostupni za sve poslovne saradnike. Odlučili ste da budete na tajnoj destinaciji. Tako vam prija. Emotivna pozicija zavisi od zanosa koji vas je obuzeo. Zato je potrebno da ne sanjate budni. Odlično zdravlje.

Strelac

Ne razmišljate mnogo o poslu, koliko o domu i nekom obnavljanju. Imate planove da uredite neke delove kuće. Emotivno ste veoma bliski sa partnerom i to čini vaš dan veoma plodonosnim u svim sferama. Uvećajte fizičke aktivnosti zbog zdravlja.

Jarac

Nema danas pregovora i dogovora jer je sve na čekanju. Čak niste raspoloženi ni za poslovnu saradnju koju ste već ugovorili. Bežite od previše ljudi. Pokušavate da saznate tajne iz partnerove prošlosti. Manji problem sa cirkulacijom u nogama.

Vodolija

Tajni prihodi su prava poslastica za vas jer vas ugodno iznenade. Imate šanse da se danas tajno dogovorite oko jednog budućeg poslovnog projekta.  Niste u ljubavnoj magiji jer razmišljate o novcu i investicijama. Mogući su stomačni prooblemi.

Ribe

Venera je danas u vašem znaku i sve su prilike da ćete imati previše ili premalo posla jer normalne sredine neće biti. Intuicija je naglašena ali i kreativni impuls. Emotivno ste nestabilni jer vas partner  izluđuje. Obezbedite sebi mali relaks.

Piše astrolog Vesna Trajković