in

Dnevni horoskop – Device moraju više da se odmaraju, a ovog znaka vuče prošlost

Lavovi su od jutros naoštreni na sve oko sebe, Vage u emotivnim prilikama ne umeju da reaguju na vreme. Evo šta donosi dnevni horoskop. 

Foto: Unsplash

Ovan

Poziv ili kraći put menja vaše poslovne mogućnosti. Imate dobre šanse da pređete na novo radno mesto.  Zato kraj dana dočekujete sa mnogo više raspoloženja.Emotivno ste zbunjeni jer vas  vljena osoba testira na ljubav. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Vaše dobro poznato veliko strpljenje pomaže danas u poslovnim izazovima. Dobro ste organizovani pa ranije završavate sa obavezama. Važno je da vam današnji kompromis sa partnerom donese povoljnu emotivnu situaciju. Zdravlje je bez većih tegoba.

Blizanci

Danas je novčana situacija ograničena jer ne vodite računa o troškovima. Imate uvek iste izdatke ali nemate dovoljno novca.  Negativne misli ne prenostite na ljubavni život. Ne provocirajte negativne posledice. Odlično je vaše zdravlje.

Rak

Spremite se za dosta pojačani stres i napetost jer ste podložni emotivnim reakcijama. U ljubavi ste se vratili  unazad i  nemate neke povoljne prilike a ni  novosti. Naslonjeni ste na stare emotivne  probleme. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Lav

Od jutros ste naoštreni na sve oko sebe i zato nemate dovoljno strpljenja za razgovor. Nema potrebe da ulazite u sukobe sa saradnicima. Odličan dan za pokazivanje većih emocija zato uživajte pored voljene osobe. Nemate veće tegobe u zdravlju.

Devica

Telefonom ništa ne uspevate da završite jer je potrebno da se sretnete sa poslovnim partnerima. Budite komunikativniji. U ljubavi je dovoljno da budete prisutni a partner će uraditi sve da se dobro osećate.  Opustite se i više odmarajte.

Vaga

Iako ste pogubljnei i usporeni imate dobre poslovne situacije. Odlična knjiga je dobar prijatelj ali i zabava sa društvom još bolji. U emotivnim prilikama ne umete da reagujete na vreme i u pravom trenutku. Nemate ozbiljne zdravstvene probleme.

Škorpija

Da bi vam lakše protekao poslovni dan odredite jedan cilj koji želite da osvojite. Smanjite avanturističke potrebe mogli biste imati problem u sadašnjoj vezi. Tajne su interesantne ako ne izađu u javnost. Dobro je vaše opšte zdravlje.

Strelac

Psihički ste se istrošili pa je bolje da budete kreativni na poslovnim zadacima. Nemojte maštati o inostranstvu jer to nije trenutna opcija.  U ljubavi ste željni drugačije atmosfere. Odmor i boravak u prirodi obnoviće vaš organizam. 

Jarac

Danas ste odmorni i ništa ne može da poremeti vaše poslovne planove. Odličan  dan jer vas jaka energija vodi kroz izazove. Manji ljubavni problemi su prisutni ali to nije ono što će vas prremetiti u ljubavnim prilikama. Zdravlje je veoma dobro.

Vodolija

U poslu je važno da osetite pravi trenutak i napravite skok unapred. Zato smanjite nestrpljenje i radite planski. Iako ste mislili da ste prijatelji sa voljenom osobom sada vidite da to nije tačno. Partner vas ne podržava. Zdravlje je dobro.

Ribe

Prionite na radne zadatke koje ste juče ostavili iza sebe. Nemojte se nervirati zbog banalnih ispada emotivnog partnera i on je sklon greškama u koracima. Obnovili ste ljubav i vreme je da  ne tražite dalje. Manje očekivanja. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković