in

Dnevni horoskop – Blizancima zdravlje stabilno, a ovaj znak da očekuje ugovor sa saradnicima

Strelac se nalazi u pozitivnoj energiji, Ribe nemaju nesuglasica u emotivnom životu. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Danas vas  prati odlična koncentracija. Merkur doprinosi boljoj komunikaciji sa nadređenima. Jasni su poslovni planovi i ciljevi pa je i zadovoljstvo veliko. Odlična komunikacija sa partnerrom ulepšava današnji dan. Odlično je opšte zdravlje.

Bik

Bikovi koji se bave privatnim poslom izražavaju praktičnost. Danas lako postižete rezultate jer ste dobro organizovani. Očekujte pojačanu emotivnost i druženje sa prijateljima. Vaš partner je već dogovorio prijatno druženje. Zdravlje dobro.

Blizanci

Danas dobri prihodi i stabilne finansije ulepšavaju vaše mogućnosti. Merkur je u Devici i  raspoloženi ste za sve dogovore i  zadatke. Uređujete ili sređujete dom zajedno sa partnerom i to vas čini zadovoljnim i srećnim. Zdravlje stabilno.

Rak

Bavite se razmišljanjem o odnosima sa sestrom ili bratom. To je ono što vam okupira misli. Imate  šanse da se sprijateljite sa ljudima koji su nekada bili protiv vas. Partner je veooma fokusiran na vaše potrebe. Nemate većih tegoba u zdravlju.

Lav

Mislite o finasijama i novcu. Svesni ste troškova i to pokušavate da dovedete u red.Neočekivani događaji remete vaš poslovni dan.  Zbližavate se sa partnerom jer imate volju da razgovorom izgladite manje nesporazume.Vaše zdravlje je  stabilno.

Devica

Merkur je i dalje u vašem znaku Device pa se posao poboljšava ako imate jasne ciljeve. Slede dobri ugovori  u saradnji sa klijentima. Na polju ljubavi nemate  promena u odnosu ali imate promene u ponašanju prema partneru. Hidrirajte se  više.

Vaga

Dan je  usporen ali vi nećete čekati na  poslovne obaveze. Imate priliku za bitne dogovore oko ugovora koji ste već potpisali. Strpljivi ste i tolerantni prema mogućem partneru ali to ne znaći da ste spremni za emotivnu vezu. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Dolaze mnoge dobre poslovne ponude ali vi niste sasvim zadovoljni. Vaše finansije su stabilne ali nedovoljne. Nema promena na emotivnom i ljubavnom polju ali ima u vašoj impresiji u ljubavi. Romantičan dan. Zdravlje je veoma solidno.

Strelac

Nalazite se u pozitivnoj energiji zato za vas nema prepreke na poslu. Činite i nemoguće stvari samo da završite posao. Imate saradnju sa partnerima. Porodica je danas na prvom mestu pa tek onda partner. Odlično je  zdravlje, vitalni ste.

Jarac

Ne pozajmljujte novac jer nije izvesno kada će vam vratiti dug.  Ipak danas stiže ranije dugovanje. Na polju ljubavi nemate bitne probleme sem malih čarki. Partner ima svoj svet i ne zamara vas  problemima. Stabilno je vaše opšte zdravlje.

Vodolija

Dan počinje veoma napeto ali se završava produktivno. Niste u rutini posla i zato imate iznenađenja koja vas remete.  Uporni ste da dođete do svojih potreba. Niste u emotivnom grču već želite da bude po vašem.  Zdravlje je veoma dobro.

Ribe

Raspoloženi ste za rad ali vam treba neko da se udruži sa vama. Imate takvu osobu blizu vas pa razmislite da joj predložite ortački posao. Nema nesuglasica u emotivnom životu. Na polju ljubavi ste popravili emotivnu priču. Zdravlje je odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković