in

Dnevni horoskop – Blizancima moguća manja glavobolja, a ovaj znak uspešno ide ka cilju

Bik je opterećen dosadašnjim poslom pa se povlači pred izazovima, Vodolija ne odustaje od osobe koja nije slobodna. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Trpite kritike ali ne do kraja dana. Zato senemojte začuditi ako eksplodirate i počenete da vičete na osobe koje ne umeju da stanu. Potpuno ste sazreli da odluke preuzmete na sebe i odbacite oslanjanje na emotivnog partnera. Dobro je  zdravlje.

Bik

Niste dorasli poslovnom zadatku samo zbog manjka energije. Opterećeni ste dosadašnjim poslom pa se povlačite pred izazovima. Vaša aptična priroda utiče na partnerske odnose. Pokušajte da nađete motivaciju u ljubavi. Nemate  zdravstvene tegobe.

Blizanci

Odlično ste raspoloženi da kritikujete druge a veoma slabo da primite kritiku pa makar i u šali. Pokušajte da iskoristite diplomatiju Merkura u Vagi i podnesite kritike na sopstveni račun. Razumevanje je ključ ljubavi.  Manja glavobolja.

Rak

Imate pune ruke posla a vi mislite o dalekoj budućnosti. Vratite se u sadašnje vreme da bi mogli normalno da funkcionišete. Niste realni u ljubavi i veoma ste osetljivi na sve reči i postupke. Smanjite doživljaj. Zdravlje je sasvim solidno.

Lav

Nije dobro da danas dovodite ni sebe ni druge pred svršen čin u poslovnim odlukama. Pripremite svoje saradnike na već donesene odluke. Emotivno ste jaki ali malo više slobode garantovano bi prijalo. Polje opšteg stanja zdravlja nije ugroženo.

Devica

Nemojte biti sitničavi i neodgovorninjer tako nanosite štetu samo sebi a ne drugima. Vaše odluke su podložne promenama. Vaše poverenje i nade nisu ispunjene i vi osećate nezadovoljstvo. Potrudite se da preokrenete situaciju. Zdravlje je dobro.

Vaga

Pojačana nervoza utiče na dnevni posao. Nisu vam sve koze na broju samo zato jer neko ima dugačije vizije u poslovnom projektu. Smanjite ego da ne bi ušli u sukob bez velikog razloga. Osvetlite ljubav dobrim izletom. Zdravlje je veoma dobro.

Škorpija

Danas možete očekivati snažne ali dobre poslovne promene.  Neke prilike za povećanjem prihoda same dolaze do vas. Ako ste u problemu sa voljenom osobom pokušajte da razgovarate sa njemi dobrim prijateljem. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Strelac

Posle odlične energije danas ste u defanzivi pa je posao usporen i naglašeno dosadan. Pojačajte motivaciju u svojoj glavi kako bi pregurali dan. Odlična volja za flertom i ljubavnim signalima koji vas uveseljavaju. Zdravlje bez promene.

Jarac

Pomerili ste se sa nulte tačke i sada je potrebna veća aktivnost. Imate dovoljno  volje da ne odustajete od fiksiranog cilja. Ne izgoarajte grube reči kako bi zaoštrili situaciju u ljubavi. Neće vas ni to ostaviti na miru. Zdravlje odlično.

Vodolija

Na poslu se zabavljate a van njega brinete o egzistenciji. Uozbiljite se jer nema potrebe da budete u problemu. Vi ste toliko uporni jer ne odustajete od osobe koja nije slobodna. Neke situacije nisu korisne za vaš ugled. Zdravlje stabilno..

Ribe

Danas baš trošite onoliko koliko ste i zaradili. Ne mislite o štednji jer su okolnosti takve da vas teraju da  prekomerno trošite. Držite dobru kontrolu nad partnerskim događajima. Imate puno empatije prema svima. Zdravlje je sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković