in

Dnevni horoskop – Bika muče ljubavne dileme, ovaj znak ima trzavice na poslu

Dnevni horoskop – Bika muče ljubavne dileme, ovaj znak ima trzavice na poslu

Ako vas zanima kako će izgledati vaš današnji dan, na pravom ste mestu. Evo šta nam danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Bik

Ukoliko vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera. Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci

Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Prijaće vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Rak

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i delujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Lav

Očekujete više od onog što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje ili koristi pogrešne izgovore. Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite naćin ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće vam relaksacija.

Devica

U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite kategorični. Stalo vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga

Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje, uostalom i sami pravite različite greške. Ne budite sitničavi. Važno je da ispoštujete osnovna pravila. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Izbegavajte loše navike ili nezdravu ishranu.

Škorpija

Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osećanja progovore. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije. Važno je da uskladite misli i osećanja.

Strelac

Delujete uznemireno pri pomisli da vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Jarac

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja vaš san o velikoj sreći, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija

Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragom osobom. Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na okolinu.

Ribe

Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu. Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.