in

Da li će ova glumica zameniti Samantu u novoj sezoni “Seks i grada”?

Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak serije “Seks i grad”, koja će u novoj sezoni imati deset epizoda.


Iako smo navikli na četverac koji je besprekoran, u novom serijalu izostaće Kim Kartal, koja se proslavila likom čuvene Samante.

Ipak, prema pisanju američkih medija, producenti traže adekvatnu zamenu, pa su sve jače spekulacije, da će legendarni lik Samante Džouns, tumačiti glumica Dženifer Kolindž, koju svi pamte po ulozi Stiflerove majke u filmu “Američka pita”.

Nagađanja oko toga da li će se pojaviti u seriji, prekinula je sama glumica, koja je tokom jednog gostovanja u emisiji objasnila zbog čega ne želi da se pojavi u kultnoj seriji:

– Niko ne može da zameni Kim. Bila sam i još uvek sam veliki obožavalac serije. To je jedna od onih serija koja ti nikad ne dosadi, reprize možeš da gledaš bezbroj puta i opet ti neće biti dosta. Ali nisam samo ja ovde u pitanju, niko, ali apsolutno niko ne bi mogao da zameni veliku Katral, ona je jednostavno savršena – zaključila je glumica.

via GIPHY

Po svoj prilici, serija će se bazirati na ljubavnim životima, sada već pedesetogodišnje Keri Bredšo, Mirande Ker i Šarlot.